Haberler

'Kelebeklerin Son Dansı' Podyumda

İzmir'de modacı Gökhan Yavaş'ın iddialı tasarımlarını tanıtan birbirinden ünlü modeller transparan ve iddialı dekolte kıyafetlerle yürek hoplattı.

İzmir'de modacı Gökhan Yavaş'ın iddialı tasarımlarını tanıtan birbirinden ünlü modeller transparan ve iddialı dekolte kıyafetlerle yürek hoplattı.

İki yıl önce Gelinlik Tasarım Yarışması'nı, "Sonsuzluk İçin Bugün" koleksiyonuyla kazanan Gökhan Yavaş, IF Wedding Fashion İzmir 7'nci Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda bu kez özel koleksiyonunu sergiledi. Yavaş'ın, "Kelebeklerin Son Dansı" adını verdiği gelinlik ve abiye kıyafetlerden oluşan 51 paçalık koleksiyonunu ünlü modeller Özge Ulusoy, Didem Soydan, Nur Gümüşdoğrayan, Merve Büyüksaraç ve Uğurhan Akdeniz Model Ajans mankenleri tanıttı. Büyük alkış alan iddialı kıyafetler, mankenlerin üzerinde gözlere hitap ederken yürekleri de hoplattı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarım Bölümü mezunu olan İzmirli Gökhan Yavaş'a, İzmirli modaseverler alkışlarıyla büyük destek ve moral verdi. Defile sonrası İzmir Vali Yardımcısı Ardahan Totuk, CHP İzmir Milletvekilleri Alaattin Yüksel ve Mustafa Moroğlu teşekkür plaketini Yavaş'a sunup, kutladı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nur Gümüşdoğrayan Didem Soydan Özge Ulusoy İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title