Haberler

Kbü'de 'Yangın Eğitici Eğitimi' Semineri Verildi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KABUSEM) Müdürü Prof.Dr.Mustafa Boz ve Yrd.Doç.Dr.Ahmet Oğuz' un katkılarıyla 24-29 Nisan 2013 tarihleri arasında 4 gün boyunca düzenlenen "Yangın Eğitici Eğitimi" konulu...

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KABUSEM) Müdürü Prof. Dr. Mustafa Boz ve Yrd. Doç. Dr. Ahmet Oğuz' un katkılarıyla 24-29 Nisan 2013 tarihleri arasında 4 gün boyunca düzenlenen "Yangın Eğitici Eğitimi" konulu eğitim semineri sona erdi.

KBÜ

Teknoloji Fakültesi Seminer Salonu'nda gerçekleşen 45 saatlik seminere Türkiye' nin farklı illerinden 29 kişinin katılımı sağlandı. 45 saatlik eğitimde, İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Öğr. Gör. Nursel Ceran, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü Öğr. Gör. Kasım Yılmaz ile Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü Öğr. Gör. Nuray Vural Çınar tarafından eğitim semineri verildi.

Seminerin son gününde böyle seminerlerin insan hayatında önemli bir yer edindiğini vurgulayan, KBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı, "Bugünkü konumuz olan yangın eğitimi bizler açısından oldukça önemli bir eğitimdir. Çünkü burada söz konusu olan bizim hayatımızdır. Olay sırasında anında müdahaleyle birçok kişinin hayatını kurtarabilirsiniz. Bu yüzden öncelikle yetkili kurum ve kişiler olmak üzere tüm vatandaşlarımızın bu konuda bilgi sahibi olması gerekir. Bir felaket esnasında yerinde kararlar verilebilmesi için bu eğitimi verecek olan kişiler mutlaka bu tür eğitimlerde bulunmalıdırlar. Yangın eğitimi konusunda kendilerini geliştirmek isteyenlerin yanı sıra, çalıştıkları firmalarda bu görevleri yerine getirenler için düzenlenen eğitimlere katılan kursiyerler, aldıkları sertifika sayesinde de çeşitli kurum ve kuruluşlarda yangın konusunda eğitim verebilecekler. Yani almış olduğunuz eğitim sayesinde aynı zamanda da ilerde eğitim verebilecek seviyeye gelebileceksiniz." diyerek 'Yangın Eğitici Eğitimi' seminerine katılan herkese başarılar diledi. Seminerin sonunda, Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Kadı eğitim seminerine katılan 29 kişiye katılımlarından dolayı teşekkür ederek, kendilerine eğitim sertifikalarını takdim etti.

(YE_

30.04.2013 13: 20: 19

TSI

NNNN - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Boz Ahmet Oğuz Türkiye Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title