Haberler

Kaymakam ve belediye başkanı içindeydi! Şarampole yuvarlanan makam aracı bu hale geldi

Güncelleme:

Erzurum'da Olur Belediye Başkanına ait makam aracı kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanması sonucu 110 metre sürüklenen araçta bulunan Olur Kaymakamı İlker Eker, Belediye Başkanı Sıddık Demircan, koruma polisi Murat Keskin ve sürücüsü Sinan Yıldırım yaralandı. Sağlık durumu iyi olan Kaymakam İlker Eker gece yarısı taburcu edilirken, Belediye Başkanı Demircan, koruma polisi Keskin Erzurum'a sevk edildi. Şoförün ise Oltu Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

Dün saat 16.00 sıralarında Oltu, Kaleboğaz mevkiinde meydana gelen kazada, Olur Kaymakamı İlker Eker, Belediye Başkanı Sıddık Demircan ve koruma polisi Murat Keskin'in içinde bulunduğu Sinan Yıldırım yönetimindeki 25 FE 002 plakalı makam aracı, sürücüsünün önüne aniden çıkan köpek nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

KAZADA YARALANAN KAYMAKAM TABURCU OLDU, BELEDİYE BAŞKANI VE 2 GÖREVLİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Taklalar atarak şarampole yuvarlanan ve yaklaşık 110 metre sürüklenen otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar yoldan geçenler tarafından araçtan çıkarılarak ambulanslarla Oltu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin yapıldığı Oltu Devlet Hastanesi'nde bir süre gözetim altında tutulan Kaymakam İlker Eker, gece yarısı taburcu edildi. Belediye Başkanı Demircan ve koruma polisi Keskin ise Erzurum'daki Şehir Hastanesine sevk edildi. Başkanın makam şoförü Sinan Yıldırım'ın ise Oltu Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

KAZADA YARALANAN KAYMAKAM TABURCU OLDU, BELEDİYE BAŞKANI VE 2 GÖREVLİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Kazayı sonrası geldiği hastanenin önünden ayrılmayan Oltu Kaymakamı Şenol Turan, taburcu olan meslektaşını uğurlarken yaptığı açıklamada, "Kötü başlayan bir günün sonu güzel bitti. Çok şükür Kaymakam bey ve diğer yaralıların hayati tehlikeleri yok. Tahliller temiz çıktı. Darbeye bağlı herhangi bir olumsuzluk yok. Bir süre istirahat ettikten sonra görevine dönecek. Umarım başkanımız, polis memuru ve şoför de kısa sürede taburcu olur" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sıddık Demircan Sinan Yıldırım Murat Keskin Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

lüleburgaz:

avrupa da sıradan bir vatandaş 300.000 eur bedelli araca biner sıkıntı yok. bizim ülkemizde kaymakam yada diğer bir üst düzey yönetici aynı araca biner. muhalefet ayağa kalkar. bunlar beyinsiz. adam koskoca kaymakam. ona sıradan bir opel verirsen can güvenliği nasıl sağlanacak. devlet için gerçekten de kendini adamış görevlilerimiz için hiçbir şeyden fedakarlık etmeyeceksin. Önce onların güvenliklerini sağlayacaksın. ondan sonra kendi güvenliğine sıra gelsin. vatana hizmet bambaşka bir şey.

5
32
yanıtYanıtla
corç:

Daha kaliteli premium segment araçlar şart. Bazıları lüks diyor. Vatana millete hizmet esnasında itibardan ve güvenlikten sağlamlıktan tasarruf OL-MAZ! En aşağı 3.5 milyon liralık araçlar almalı belediyeler.

5
32
yanıtYanıtla
karantt1:

SİYASET ÜRETSE VE VATANA MİLLETE HİZMET ETSE Ü,HALK DA DEVLETTE RAHAT ETSE DAHA SAĞLIKLI OLMAZ MI BELİRLİ KİŞİ VE ZÜMRE İÇİN Mİ HALK ALIN TERİNİN ÜÇTE BİRİNİ VERGİ OLARAK VERİYOR TÜRK OLİGARŞİSİNİ VE BEYAZ TÜRKLERİ DAHA DA ZENGİN ETMEK VE RAHAT YAŞAMALARI İÇİN Mİ İNSANIMIZ HAYATI BOYUNCA ZOR ŞARTLARDA ÇALIŞMAYA MAHKUM EDİLİYOR SİYASİ ELİTLERİ SAVUNAN ZİHNİYET

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title