Haberler

Kayseri'de Sp İl Divan Toplantısı Yapıldı

Kayseri'de Saadet Partisi (Sp) Haziran Ayı İl Divan Toplantısı, Sp Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu'nun Katılımıyla Yapıldı.

Kayseri'de Saadet Partisi (SP) Haziran ayı İl Divan Toplantısı, SP Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu'nun katılımıyla yapıldı.

Melikgazi Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen il divan toplantısına, SP Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu'nun yanı sıra parti İl Başkanı Haşim Özçelik, parti il ve ilçe teşkilatı üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Programın ilk bölümünde parti il teşkilatının tanıtımı ile ilgili bir slayt gösterisi sunuldu. Slayt gösterisinin ardından açılış konuşması yapan SP İl Başkanı Haşim Özçelik, seçim çalışmaları ile ilgili çeşitli bilgiler verdi.

Özçelik'in açıklamalarından sonra söz alan SP Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, seçimlere 10 ay kaldığını belirterek, seçime en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti. Fedakarlıklar yaparak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Karamollaoğlu, "Seçimlere bütün gücümüzle hazırlanıyoruz. Hedefimiz seçimden seçime vatandaşla ilgilenmek değildir. Bütün eksikliklerimizi tamamlıyoruz" dedi.

(YS-Y) 20.06.2008 20:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title