Haberler

Kayseri'de iki çocuk annesi kadın, sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme:

Kayseri'de, tartıştığı sevgilisi tarafından bıçaklanan Çiğdem Tokgöz, hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan zanlı, kadının çığlıklarını duyan komşularının ihbarı üzerine bölgeye gelen polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Kayseri'nin Talas ilçesinde meydana gelen olayda2 çocuk annesi Çiğdem Tokgöz bilinmeyen bir nedenle sevgilisi Aslan A. ile kavga etti. Kavgada Aslan A., Tokgöz'ü mutfak bıçağıyla bıçakladı ve kaçtı. Bıçaklanan Çiğdem Tokgöz'ünyapılan kontroldehayatını kaybettiği belirlendi. Aslan A. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı.

Olay, akşam saatlerinde Talas ilçesi Deliçay Sokak Kent Sitesi'nde meydana geldi. Aslan A., iddiaya göre birlikte yaşadığı sevgilisi 2 çocuk annesi Çiğdem Tokgöz ile evde, bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

TARTIŞMAYA KAVGAYA DÖNDÜ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerineAslan A., mutfaktan aldığı bıçakla Tokgöz'ü vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Tokgöz kanlar içinde kalırken, Aslan A. ise kaçtı. Çığlıkları duyan komşularının ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çilingir yardımıyla eve giren sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Çiğdem Tokgöz'ün hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemenin ardından Tokgöz'ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aslan A. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı.

Kayseri'de iki çocuk annesi kadın, sevgilisi tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kayseri Talas Haberler

500

Yorumlar (39)

hakkı:

ölen kadın boşandığı eşinden nafaka alıyormuydu hala diyecem ama mutlaka almaktaydı nede olsa kasın hakkı var ee ilahi adaletten kaçılmaz kadın hakkı diye diye milletin yuvasını yıkanların yuvalarını darma dağın et ALLAHIM amin amin amin. . .

21
5
yanıtYanıtla
HAKKI:

Senin ile aynı adı taşıdığıma utandımAdam ol

yanıt2
yanıt4
Alibey Bayram:

Yazık sana . . neden böylesin seniçin bozuk böyleAha hiç amin çekilirmi kimse sana öğretmedimiBaban o ismi sana koyerken ne düşündü acaba . . koyvermiş gitmiş anlaşılanyazık

yanıt3
yanıt5
BİR ZAMANLAR KOZAN:

Gencler bu ulkeyi terketmeye bakin yollarini arayin isci olarak yazilin gidin buralardan bişeler yapin işte benim yasim gecti zamaninda gitmedigime pismanim

14
5
yanıtYanıtla
thsmsbhs:

2 çocuklu kadının ne işi varmış başka adamla?

18
1
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

İKİ ÇOCUKLU AMA.EVLİ DEĞİL AYRILMIŞ NE YAPSIN BETON MU DÖKSÜN YADA NE YAŞAYACAĞINI SANAMI SORSUN SENİN GİBİ COK BİLMİŞ SÖZDE ÇOK AHLAKLI NAMUSLU TİPLERDEN İZİN Mİ ALSIN .

yanıt1
yanıt4
counterattack:

cengizhan kadın olduğunu hepimiz biliyoruz. siz takiyecilere gereken cezayı vereceğiz. kadın terörüne idam!

yanıt1
yanıt0
mesut:

kadın hakları dediler kadını üç yola sevk ettiler 1 belalı 2 sevgili 3 nafakalı zengin koca. birinden nafaka alıyor biriynen yiyip geziyor birinide belalı olarak tutuyor. beceren beceriyor beceremiyende eline ayagına dolaştırıyor. kendini öldürtüyor

15
4
yanıtYanıtla
Zeki:

Senin göbek adın Bahtiyar belli

yanıt2
yanıt1
SULTANIMMM:

HELAL DEGİLDE ARAM YAPARSAN SONUN BÖYLE OLUR. . . . .

15
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title