Haberler

Kayıp Gülistan'ın olay günü köprüde görüntüsü çıktı

Güncelleme:

Gülistan Doku'nun kaybolduğu 5 Ocak günü, Pertek karayolunda ilerleyen bir kişi, genç kızın telefon sinyalinin son alındığı viyadüğün üzerinde otururken, aracının kamerasına yansıdığı iddia edilen görüntüleri savcılığa teslim etti. Görüntülerde, Gülistan olduğu iddia edilen kapüşon takan kızın, viyadükteki bariyerlerin arasında oturduğu görülüyor.

Tunceli'de 13 gündür haber alınamayan Gülistan Doku'nun arama çalışmalarının yürütüldüğü Dinar Köprüsü'nde yerde oturur vaziyette iken bir araç kamerasına yansıyan görüntüsü ortaya çıktı.

Kayıp Gülistan'ın olay günü köprüde görüntüsü çıktı

ARAMA ÇALIŞMALARI BUGÜN DE SÜRDÜRÜLDÜ

5 Ocak'tan itibaren haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'yu arama çalışmaları Valilik koordinesinde sürüyor. Kaldığı yurtta intihar mektubu, arama çalışmasının olduğu Uzunçayır Baraj Gölü Dinar Köprüsü mevkisinde su altında ismi yazılı reçete, notlar ve arkadaşından aldığı makas bulunan Gülistan'ın bulunması için, son görüldüğü yerde Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ekibi, AFAD, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliğine bağlı dalgıç polisler ve Özel Harekat Timlerinin katılımıyla bugünde sürdü.

Kayıp Gülistan'ın olay günü köprüde görüntüsü çıktı

KÖPRÜDE OTURURKEN GÖRÜNTÜSÜ ARAÇ KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan bugün kayıp Gülistan Doku ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Kayıp olduğu gün bir araç kamerasına, arama çalışmalarının sürdüğü Dinar Köprüsü kenarında bir kişinin oturur vaziyette göründüğü kayıtlar Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştırıldı. Görüntüdeki kişinin kayıp olarak aranan ve arama yapılan yerde makas, notları ve ismi yazılı çıkan Gülistan'a ait olduğunun değerlendirildiği, ailesinin de benzer bir kıyafeti olduğunu söylediği öğrenildi. Daha önce de kayıp olduğu gün ayrıldığı erkek arkadaşı ile bir kafe önünde görüşüp tek başına ayrıldığı görüntülere yansımıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Munzur Üniversitesi Tunceli Dinar Haberler

500

Yorumlar (11)

Yazık:

İnşallah sağ salim bulunur Allah ailesine sabır versin

17
0
yanıtYanıtla
....:

ALLAH rahmet etsin. Erkek arkadasi denen alcak evli cikinca kizcagiz kaldiramadi.belkide hayalleri vardi onla. dünyasi yikildi.

11
2
yanıtYanıtla
BUNAK:

AMAN BİZE NE YAA, TUM ULKEMİN DERDİNE BAH YAAA. ASGARİ ÜCRETTEN HABER VEE

1
7
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

SEN KAYBOLSAN KEŞKE

yanıt11
yanıt1
Bu ne yaaa:

Arac kamerasinda 2015 yaziyo

6
0
yanıtYanıtla
Memleket:

Ona bakarsan gece 1 saat ((: yani tarih ve saat yanlis bilader

yanıt2
yanıt0
YAŞAR SEFA:

HAYALLERİNİN YIKILMASIYLAİ, LGİLİ OLABİLİR. . . İFFET SORUNU FELAN. . . BULUNURSA PSİKOLOJİK DESTEK ALMALI

2
2
yanıtYanıtla
Kargalara kalan dünya:

Ya boşuna dememişler kızın yeri anasının dizinin dibidir diye! Yazık, bak kim bilir o aile ne durumda şimdi, lütfen kız anne ve babaları yapmayın etmeyin kızlar çok değerli emanetlerdir, onları gözünüzün ardına atmayın, emanete hiyanet etmeyin, yarın ahirette hesabını veremezsiniz! Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın, çok zor bir durum.

2
0
yanıtYanıtla
Nur:

Çok üzücü. Gencecik güzel bir kızın umutlarını bitirenler şimdi baksın eserine!

2
0
yanıtYanıtla
NASIL YANI:

inşaALLAH Sağ Selim bulunur.Tarih 1.9.2015 Saat 01:41:23 NASIL YANI,benmi yanliş görüyorüm???GÜLISTAN DOKU 5 Ocak 2020 beri haber alınamıyor.Köprüde,bu durumda kim olursa olsun ALLAH c.c için hemen POLISI arayin(Kimse keyfine Köprünün tam ortasında böyle,Hayata küskün bir sekilde oturmaz)

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title