Haberler

Kayınvalidesinden Pınar Altuğ'un fotoğrafına ilginç yorum: Gelinin yiyecek bir şeyini bulamadım

Güncelleme:

Kocasıyla arasındaki yaş farkı yüzünden zaman zaman takipçileri ile diyaloğa giren Pınar Altuğ'un son paylaştığı fotoğraflardan birine kayınvalidesinden ilginç bir yorum geldi.

Bir döneme damga vuran Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteri ile adından söz ettiren Pınar Altuğ'un son paylaştığı fotoğrafa kayınvalidesi de yorum yaptı.

Güzel oyuncunun eşi ve kızıyla birlikte çektirdiği fotoğrafa kayınvalidesi Nuray Hanım, "Oğlumun Koca burnunu, kuzunun koca dili yiring, gelinin koca bi şeyini bulamadım" notunu düştü.

Kayınvalidesinden Pınar Altuğ'un fotoğrafına ilginç yorum: Gelinin yiyecek bir şeyini bulamadım

Son dönemlerde kocasıyla arasındaki yaş farkından dolayı takipçilerinin ağır eleştirilerine maruz kalan Pınar Altuğ, zaman zaman kendisini eleştirenlere de cevap vermeyi ihmal etmiyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Altuğ Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (61)

Ayşe hoca:

80 yaşındaki erkek 18 yaşındaki kızla evlenince sorun yok. Ama kadın yaşça eşinden büyük olunca birsürü eleştiri. Sana ne, bana ne , bize ne ? Herkes önce kendi evinin önünü süpürsün , sonra başkalarının eleştirsin

89
5
yanıtYanıtla
FANİ:

Mutlu evliliklerle sadece mutsuz insanlar uğraşır.Benim dileğim daha nice nice yıllar yavrulariyla birlikte mutlu ,huzurlu,sağlıklı olsunlar.Evlatlarinin güzel günlerini görsunler.

55
0
yanıtYanıtla
MERT:

OOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHH. . . NE HAS ETTİ GENÇ ADAMLA EVLENDİ. . . . Adamlar küçücük çocuklarla evlenince bir şey olmuyor, , , kadın kendinden küçük adamla evlendi diye bi tarafınızı yırtıyorsunuz. . . KISKANÇLAAR. . . . oohhh PINAR HANIM. . . . MUTLULUKLAR DİLERİM, , , Hep mutlu olun ailecek. . .

48
2
yanıtYanıtla
Mmm:

Yani bu lafta ne var?Kocasıyla arayı acamadiniz Simdi kaynanayla acmaya çalışıyorsunuz.Kalbiniz kötü

41
2
yanıtYanıtla
ali:

Ne var kardeşim, kadın kötü ne demiş? Espri yapmış.

40
2
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Pınar Altuğ sevgiyi hak eden ve hak ettiği sevginin karşılığını fazlasıyla veren bir kişi olarak düşünüyorum. Çok iyi kalpli bir insan gibi. .

30
6
yanıtYanıtla
çelebisi:

kayınvalide Pınar Hanımın yaşına hürmeten birşey dememiş :)

28
7
yanıtYanıtla
Ra:

Evet onun da kocaman bir Yaşı var yetmezmi

7
28
yanıtYanıtla
Julide parıltılı:

Sana ne üstüne vazifemi alan razı

yanıt16
yanıt3
Sana ne!:

Sen hiç yaşlanmamak üzere anlaşma imzaladın sanırım!

yanıt14
yanıt2
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title