Haberler

Kaş'tan Görümlü'ye uzanan kardeşlik köprüsü

Güncelleme:

Kaş'tan Görümlü'ye uzanan kardeşlik köprüsü Antalya'nın Kaş İlçe Belediyesi tarafından gönderilen oturma bankları, Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Görümlü Belde Belediyesine teslim edildi.

Kaş'tan Görümlü'ye uzanan kardeşlik köprüsü

ŞIRNAK - Antalya'nın Kaş İlçe Belediyesi tarafından gönderilen oturma bankları, Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Görümlü Belde Belediyesine teslim edildi.

Görümlü Belde Belediyesi ile kardeş olan Kaş Belediyesi, 40 tekli bank ve 10 adet 4 kişilik masalı bank desteğinde bulundu. Kaş Belediyesine ait araç bin 500 kilometre uzaklıktan yola çıkarak Görümlü beldesine ulaştı. Oturma bankları araçtan itina ile indirilerek belediye tarafından belirlenen yerlere monte edilecek.

Kaş Belediyesi tarafından gönderilen yardımlar için konuşan Görümlü Belde Belediye Başkanı Ruşen Tellioğlu, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'a teşekkür etti. Tellioğlu, "Belediyelerimizin sorunları kardeş belediyecilik ruhuyla çözüme kavuşuyor. Kardeşliğimizin pekiştiği noktada kilometrelerce uzaklıktan gönderilen yardımlar için Mutlu Ulutaş'a teşekkür ediyorum. Ülkemizin doğusu ile batısı arasında oluşturulan köprü daha da sağlam olacak" dedi.

Yardım malzemesini Silopi'ye getiren Kaş Belediyesinde görevli Mehmet Sönmez de "Başkanımız Mutlu Ulutaş'ın çok selamları var. Piknik masası ve oturmalık bank getirdik. Görümlü beldemiz her ne kadar bizim ilçemize bin 500 kilometre uzaklıkta olsa da biz bu kilometreleri aşarak kardeşlik ve sevgiyi pekiştirerek buraya geldik. Beldemiz güzel bir yer, insanları misafirperver, çok iyi karşılandık. Kardeşliğin ne kadar önemli olduğunu kilometrelerce uzaktan gelerek anlamış olduk" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Silopi Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe puan farkı açıldı mı, fark kaç 6 Mayıs Pazartesi? Fenerbahçe şampiyon olma ihtimali kalmadı mı 2024? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 6 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? SON DAKİKA İslahiye kazada ölenlerin isimleri açıklandı mı (GAZİANTEP)? Crystal Palace Manchester United maçı CANLI izle! 6 Mayıs Crystal Palace MANU maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Özgür Özel-Devlet Bahçeli görüşmesi ne zaman, saat kaçta yapılacak? 7 Mayıs Salı okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title