Haberler

Karısı başka bir adama kaçan Recep Özsoy, Esra Erol'un programında gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

23 yaşındaki Recep Ersoy, Esra Erol'un canlı yayınında internetten tanıştığı bir adama kaçan karısını görünce gözyaşlarına boğularak eve geri dönmesini istedi. Özsoy'un ağlayarak yalvardığı anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyal medyadan tanışıp evlendiği eşi yine sosyal medya üzerinden tanıştığı başka biriyle kaçan 23 yaşındaki Recep Özsoy, Esra Erol'un canlı yayınına katılarak yardım istedi. Eşini affetmeye hazır olan Özsoy'un canlı yayında gözyaşlarına boğulması ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

KARISI BAŞKA BİRİNE KAÇINCA İSYAN ETTİ

4 aydır kayıp olan eşini aramak için Esra Erol'da programına katılan Recep Özsoy, canlı yayında eşine seslendi. İnternetten tanıştığı eşi Hülya Özsoy'un yine internet üzerinden tanıştığı Arif Yörük'ün yanına gittiğini öne süren Recep Özsoy internete isyan etti.

Karısı başka bir adama kaçan Recep Özsoy, Esra Erol'un programında gözyaşlarına boğuldu

"İNTERNETE LANET EDİYORUM, BENİM YUVAMI YIKTI"

Kayınpederi ile birlikte canlı yayına konuk olan Recep Özsoy, eşi Hülya Özsoy'un 14 Ekim'den beri kayıp olduğunu ve Arif Yörük isimli biriyle kaçtığı iddiasında bulundu. Yardımsever isimli bir fake hesaptan eşinin Konya'da Arif Yörük isimli biriyle birlikte olduğunu öğrenen Recep Özsoy "Fotoğraflar geldi bana, internete lanet ediyorum! Benim yuvamı yıktı." ifadelerini kullandı. Tutunacak tek dalının eşi olduğunu söyleyen Özsoy, gözyaşlarına boğuldu.

Karısı başka bir adama kaçan Recep Özsoy, Esra Erol'un programında gözyaşlarına boğuldu

GELEN VİDEOYLA ŞOKE OLDU

Özsoy, eşini affetmeye hazır olduğunu söyleyerek gözyaşlarına boğulmasına rağmen sosyal medyada paylaşılan videoyu izleyince adeta yıkıldı. İddiaların odağındaki isim Arif Yörük canlı yayına bağlanarak, Hülya Özsoy ile birlikte olduğunu doğrulayarak kendi aralarında söz yaptıklarını dile getirdi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Günler sonra eşi Hülya ile canlı yayında karşı karşıya gelen Özsoy, kendisine hakim olamadı. Eşinin karşısında gözyaşlarına boğulan Recep Özsoy, eşinin geri dönmesini istedi ancak öğrendikleri karşısında bir kez daha yıkıldı. Eşini bırakıp kaçan Hülya Özsoy ise 14 yaşından beri Arif ile görüştüklerini söyledi.

Karısı başka bir adama kaçan Recep Özsoy, Esra Erol'un programında gözyaşlarına boğuldu

Karısı başka bir adama kaçan Recep Özsoy, Esra Erol'un programında gözyaşlarına boğuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Esra Erol Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (125)

ziyaa:

Nasıl adammışsın la sen! İnsanda biraz gurur, onur olur la!. . . Tüüü! Senin sıfatına. . .

646
6
yanıtYanıtla
LIGTH ERKEK:

ERKEKLİĞİN KAVRAMINI YANLIŞ ANLAMIŞSIN SEN. YAZIK SENİN GİBİ BİR ERKEĞE. KADIN HEM İHANET EDİYOR SANA BİR DE AĞLAYARAK GERİ EVE GELMESİNİ İSTİYORSUN. REZİL!.

267
3
yanıtYanıtla
Zzzabaha kadar durdayım:

ne yapsın kadınamı bişey yapsın, geri gelmesini istemesi de saçma kurtuldum diyip şükretmesi lazım

yanıt6
yanıt1
yeter bu ne biçim bir program:

bu programları kaldırın yeter insanların ne özel hayatı kaldı ne aile adabı kaldı bunlar toplumu kötü gösteriyorlar lütfen son bulsun bu programlar

92
7
yanıtYanıtla
metebey:

Acı ama ülkemiz insanının gerçek yüzü bu. İnsanlarımız nasıl böyle karaktersiz, kişiliksiz bir duruma geldi bunu sosyolojik ve ahlaki boyutunu düşünmek lazım. Bence yüzümüze yüzümüze vurmalılar. Her birey ve aile kendi önlemini almaya çalışmalı. Tv dizileri, filmler, sosyol medya kişilik ve karakter oluşumunu fazlasıyla olumsuz etkiliyor. Allah sonumuzu hayreylesin.

yanıt5
yanıt0
Az dikkat:

Aile yapisina kasten zarar vermek icin hususi seciliyor boylr beyinsizler

yanıt0
yanıt0
vadabonus:

Ya merak ediyorum eğer başkası ile görüşüp niye evleniyorsun eğer aile baskısı yoksa neden başkalarınız canını yakıyorsunuz her iki taraf içinde söylüyorum eğer sevmiyorsan bu devirde evlenme hem kendini hem başkasının canını yakma evde otur yada hakkaten birbirinizi seviyorsanız sevdiğinizle evlenin ne oldu şimdi sen bu arkadaşı sevmeyerek evlendin demekki şimdi uzun süreden beri görüştüğün adama gittin bari bunu söyle ben başkası ile görüşüyorum de bu arkadaşda senle evlenmezdi belkide doğrumu

76
0
yanıtYanıtla
ziyaa:

Doğru! Bilader haklısın.

yanıt25
yanıt1
SİVASLI İBOCAN:

Kadın, her pisliği yapmış neden GELMESİNİ BEKLİYORSUN. . ? Kadın kendinin niyetini ortaya koymuş, sana gelmez, gelirsede DOSTUNA SENDEN SADIK KALIR NİYETİNDE. . . herkes kendi yoluna deyip hakkında hayırlısını iste. . . Kadın yine iyi ki kaçmış, ya gitmeyip de senin arkandan bu işleri çevirseydi, daha mı iyiydi. . GİZLİ GİZLİ bu işiyapan bayan o kadar çok ki, kurtulduğuna şükür et. . .

63
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bu programı eleştiriyosunuzda nasıl reytinglerde en çok izlenen oluyor o zaman,kaç kere söyledim yine söylüyorum show star fox atv tv8 kanal d vesaire kanalları silin evinizde benim tam 9 sene oldu sildiğim,en iyisi trt emin olun,kadınlar siz işe gittiğinizde gün boyu bu kansızlıkları izliyor farkında değilmisiniz önce evinizden başlayın sonra topluma kabahat bulun

54
9
yanıtYanıtla
Tüm 125 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title