Haberler

Karaköy Bankalar Caddesi Üzerinde Bulunan Trafoda Bir Patlama Meydana Geldi...

Karaköy Bankalar Caddesi 28 Numarada Bulunan Yeni Bahtiyar İş Merkezinin Önündeki Elektirik Trafosunda Saat 17. 00 Sıralarında Şiddetli Bir Hatlama Meydana Geldi.

Karaköy Bankalar Caddesi 28 numarada bulunan Yeni Bahtiyar iş merkezinin önündeki elektirik trafosunda saat 17. 00 sıralarında şiddetli bir hatlama meydana geldi.

Patlamanın etkisiyle hanın önünde bulunan rögar kapağı o sırada cadde bulunan handa çaycı olarak çalışan Hacı Karadoğan'ın 853) ayağına isabet etti. Görgü tanıkları ayağından yaralanan kişinin olay yerine gelen polisler tarafından hastaneye götürüldüğünü söyledi. Patlama nedeniyle ayağından yaralanan Zeynep Taslan (22) da olay yerine gelen ambulansta yapılan ilk tedavisinin ardından Taksim İlk Yardım Hastanesine götürüldü. Ömer Güzel (50) isimli bir kişinin de hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Patlama sonrası olay yerine itfaiye ve İGDAŞ görevlileri ile bomba uzmanı polisler geldi. Cadde güvenlik şeridiyle kapatıldı. Uzman ekipler cadde patlamaya neyin sebep olduğuna ilişkin çalışmalarına devam ediyor.

Gaziosmanpaşa'da da meydana gelen patlamada rögar kapakları yerlerinden fırlamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title