Haberler

Karagümrük-Amed Maçına Damga Vuran Tezahürat

Güncelleme:

Fatih Karagümrük ile Amed Sportif arasında oynanan maçta ev sahibi takımın taraftarları, "Vatan sana canım feda", "Ya Allah bismillah Allahu ekber" tezahüratlarıyla stadı inletti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Fatih Karagümrük ile Amed Sportif arasında oynanan ve 1-1 biten maça Fatih Karagümrük taraftarı büyük ilgi gösterdi.

"VATAN SANA CANIM FEDA" TEZAHÜRATI

Karagümrük taraftarı maç boyunca "Vatan sana canım feda", "Ya Allah bismillah Allahu ekber" tezahüratlarıyla stadı inletti.

POLİSE ÖZEL PANKART

Vefa Stadı kale arkası tribününde, "Teröre karşıyız Türk polisinin yanındayız - Karagümrüklüler" pankartı açıldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Karagümrük Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (75)

KEKE:

Kürtlere Kurban Olun pis fasistler

69
39
yanıtYanıtla
İSTANBUL:

BU CENNET VATANIMI PKK DEYIL BU IRKÇI FAŞİTLER BÖLECEK AMA BİZ KÜRTLER BU BÖLÜÇÜLERE İZIN VERMİYECEYIZ . . . .

27
53
yanıtYanıtla
ahmet:

yine acındırma operasyonları vatancıl gösterme operasyonları bölüm 231321 . o yüzden doğuda pkk ya taviz verdiniz içinize kadar yerleştiler müsade ettiniz korkudanmı müsade ettiniz yoksa pkklı olduğunuz için mi ? çok vatancılsınız gerçkten o videodakiler faşist ama sizler yine vatancılsınız pkk her pisliği yapıyor ama her zamanki gibi pkkyı şirin göstermek için vatancılık oynuyorsunuz . yok bu ülkeyi pkk değilde faşistler bölermiş he he

yanıt5
yanıt9
A....w:

Amed Spor musun ne zikkimsin, senin amacin ne, Neden Diyarbakir Spor degilde Ermeni ismi Amed koyuyorsun takima, ? Madem Amed sin Git Irakta, Ermenistanda oyna. . Sen bölücülük yapiyorsun Amed spor. . . EYY TÜRK futbol takimlari Kim BU Amed takimiyla oynarsa TÜRK Halki olarak hakkimizi Helal etmeyiz.

47
27
yanıtYanıtla
trabzonlu:

al sana bi kuşbeyinli daha

yanıt19
yanıt4
gocunanlar çatlasın !!!!!:

Bu tezahürata, on numara-beş yıldız veriyorum. Helall Fatih-Karagümrük. . . !!!

31
34
yanıtYanıtla
vahşi barbar:

ırkçı faşist vahşiler

29
32
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

beyinsizler sanırsın maça değilde savaşa çıkmışlar ırkçı faşistler

29
29
yanıtYanıtla
AmedMobil-IOS:

Yani tam bir komedi....

31
23
yanıtYanıtla
kürdistan:

bunların rovanşını unutmayın hatırlatacaz unutursanızda yiyorsa gel amedde o tezavvuratı yap o zaman ağızdan değil başka yerinden o sesin çıkacağı kesin

21
30
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title