Haberler

Kar manzarasını çekmek isteyen vatandaş, tesadüfen kaza anını kayda aldı

Güncelleme:

Elazığ'da kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücünün refüje çarptığı anlar, bu sırada kar manzarası çekmek isteyen başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Tüm yurtta etkisini giderek artıran soğuk hava ve kar yağışı vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Elazığ'da kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücünün kaza yaptığı anlar ise tesadüfen kayıtlara geçti.

KAR MANZARASI ÇEKMEK İSTERKEN KAZAYI KAYDA ALDI

Kaza Elazığ-Bingöl karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, plakası henüz belirlenemeyen hafif ticari araç, sürücüsünün karlı yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu hızla refüje çarpıp savruldu. O anlar, arkadan gelen bir aracın içinde kar manzarası çekmek isteyen bir vatandaşın cep telefonuna saniye saniye yansıdı. Yaşanan kaza araçta maddi hasara yol açarken, yetkililer oluşacak buzlanmalara karşı sürücüleri uyardı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Tragger Elazığ 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

Samet Aslan:

Bu süratle giderse kaza yapar tabi.İnsan kontrollü gider

6
0
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Hizla cehennememi sürüyorlar ?????

5
0
yanıtYanıtla
Fakır:

öndeki araçta hızlı, arkadaki araçta ulan böyle bir karda tabakaneye birşeyler yetiştirecekmiş gibi süratli bir şekilde neyin kafası bu

2
0
yanıtYanıtla
Orhan Yıldırım:

O hızla gidersen karlı yolda çok normal böyle bi kazada.Geçmiş olsun diyelim

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title