Haberler

Kapalı kasa kamyondan 82 kaçak göçmen çıktı

Güncelleme:

Çanakkale'de jandarma ekiplerinin şüphelenip durdukları kamyonun kasasından Afganistan uyruklu oldukları belirlenen 82 göçmen yakalandı.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, kapalı kasa kamyonda Afganistan uyruklu 82 göçmen yakalandı. Kaçakların yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmek istedikleri öğrenildi. Jandarmanın son 2 günde yaptığı 13 ayrı operasyonda ise 430 kaçak göçmen yakalandı.

KAMYON SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Ayvacık ilçesinde yasa dışı geçişlere karşı mücade eden Ayvacık ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gülpınar köyünde şüphelendikleri A.M. yönetimindeki 34 BPJ 9895 plakalı kapalı kasa kamyonu durdurdu. Kamyon kasasının kapısını açan jandarma, 82 kaçak göçmenle karşılaştı. Afganistan uyruklu olduğu belirlenen kaçaklar, jandarmadaki işlemlerinin arından ilçede bulunan Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. Kamyon sürücüsü A.M., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kapalı kasa kamyondan 82 kaçak göçmen çıktı

SON 2 GÜNDE 430 KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI

Diğer yandan Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Ayvacık ve Ezine bölgelerinde son 2 günde düzenlenen 13 ayrı göçmen kaçakçılığı operasyonunda, 396'sı Afganistan, 33'ü Suriye, 1'i Filistin uyruklu olmak üzere toplam 430 kaçak yakalandı. Operasyonlarda, 3 kamyonet, 1 minibüs ve 342 can yeleği ele geçirildi. Afganistan uyruklu 396 kaçak göçmen ile Filistin uyruklu 1 kaçak göçmen, işlemlerinin ardından Ayvacık ilçesindeki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. Suriye uyruklu 33 kaçak göçmen ise, 6458 Sayılı Uluslararası Koruma Kanununun 57/4 maddesine göre kayıtlı oldukları illere gönderildi.

Kapalı kasa kamyondan 82 kaçak göçmen çıktı

FİRARİ ORGANİZATÖR HER YERDE ARANIYOR

Gözaltına alınan organizatörler M.E.E. ve S.Y. jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Firari durumdaki yabancı uyruklu organizatör D.E'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Afganistan Çanakkale Jandarma Ayvacık Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (37)

Usta:

Bu manzara malesef Türkiyeye yakışmıyor. Umarım hiçbir Suriyeli kardeşimiz kendi rızası dışında Suriyeye gönderilmeyecektir. Bazı zalimler onları Suriyeye sınırdışı yapıp eset zulmüne terkedelim diyebilir. Ama bu bize yakışmaz. Açık kapı politikasını tam anlamıyla desteklemeliyiz. Çünkü es et bir diktatör ve halkına zülmediyor. Dış güçler Suriyelileri Türkiyeye almayın dedi ama milli irade sayesinde bu milleet bu oyunlara gelmeyip Suriyeli kardeşlerimiziii kucaklamıştır.

12
151
yanıtYanıtla
yav he he:

hahahahhaha yav he ve

yanıt12
yanıt2
hasan:

bunlar afgan önce haberi oku mal

yanıt21
yanıt2
nokta:

suriyelirle birlikte senin gibi mallarda defolsa bu ülkeden rahatlasak

yanıt22
yanıt3
Black sword:

Para uğruna bunlara süzgeçlik yapıp burda tutanlar, lanet olsun hepinize!

65
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yahu acin kapilari gitsinler nereye gitmek istiyorlarsa avrupaya guvenmeyin amerikayada surtsunler burunlarini biraz pislikte bizlere pislik atiyorlar zaten serefsizler

28
1
yanıtYanıtla
mmm:

bu insanlar zaten gitmek istiyor. . senin gibileri görmek istemiyor bıkmış. . onlara pislik demene gerek yok. . sen çok mu temizsin. allah bilir herşeyi. . sen bilemezsin kim temniz kim pis. . allah bilir. . onların başına geleni sana gelseydi kim bilir neleri satardın:)

yanıt0
yanıt1
öööjjöö:

offff bırakın gitsinler. . .

23
0
yanıtYanıtla
Hz. Mevlana Celaleddin R.:

Aslenda bu insanlar devletimize cok buyuk seyler gazandirir. Harbiden. Once biz insan olup bunlara insan din ve kultur kardesi oldugumuzu gostermeliyiz. Gerisi kolay Rab bize istedigimize gavusturur.

3
17
yanıtYanıtla
AMIGO:

BIRAKIN GITSINLER AB DORT GOZLE BEKLIYOR MAKRON VE MERKEL LE GONDERIN ACIN KAPILARI AB YE YILBASI NOEL HEDIYESI OLSUN

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title