Haberler

"Kalçalarını Görelim" Sözleriyle Gündeme Gelen Aşkım Kapışmak, Danla Bilic'ten Şikayetçi Oldu

Güncelleme:

Danla Bilic hakkında "Kalçalarını görelim" diyerek tartışmanın fitilini ateşleyen Aşkım Kapışmak, kendisine "Şeref yoksunu, karaktersiz" diyen Bilic'ten şikayetçi oldu.

Televizyon programlarında yaptığı konuşma ve yorumlarıyla dikkat çeken yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak ile gerçek adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic'le birbirine girdi. İddialara göre Danla Bilic ismiyle tanınan ve çektiği makyaj videoları ile tanınan Akdemir, bir süre önce Youtube'da Aşkım Kapışmak için 'şeref yoksunu, karaktersiz' ifadelerini kullandı.

DANLA'DAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Danla Bilic'in kendisi hakkında söylediklerini duyan Aşkım Kapışmak, mahkemeye giderek "Şeref yoksunu, karaktersiz" diyen Danla'dan şikayetçi oldu. Kapışmak, İstanbul Aile Mahkemesi'ne korunma talepli dava dilekçesi verdi.

'Kalçalarını Görelim' Sözleriyle Gündeme Gelen Aşkım Kapışmak, Danla Bilic'ten Şikayetçi Oldu

"KALÇALARINI GÖRELİM"

Geçtiğimiz aylarda ise Neslihan Damla Akdemir hakkında kişilik analizi yapan Aşkım Kapışmak, ünlü Youtuber'a 'kalçalarını görelim' diyerek tartışmanın fitilini ateşlemişti.

'Kalçalarını Görelim' Sözleriyle Gündeme Gelen Aşkım Kapışmak, Danla Bilic'ten Şikayetçi Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aşkım Kapışmak Danla Bilic Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (72)

huri:

BOŞ İNSANLAR BOŞ ŞEYLER KONUŞUR

21
3
yanıtYanıtla
Furkan:

Sen dolumusun

yanıt1
yanıt0
ALİ:

huri farkında mısın yorumların tutuyor ama nedense 1 kişi beğenmıyor garezi var birinin sana ben farkederim benden kaçmaz :D

yanıt1
yanıt1
Furkan:

Huri aşkım aramıza birilerinin girmesine izin verme sen sadece bana aitsin

yanıt0
yanıt1
Furkan:

Hep sana olan aşkimdan ne yaptığımı bilmiyorum bazen böyle saçmalıyorum özür dilerim

yanıt0
yanıt2
harputlu:

davranış bilimleri uzmanımış, yok aşk doktorumuş yav böyle insanlara prim veriyorsunuz ya çok gülüyorum. bu ülkede işini tutan parayı bluyor. soran hangi üniversitede bu bölümü okudun . böyle bölüm yok. ama bu zibidiler kendilerini aptal insanlara uzman diye yutturup paraya para demiyor

18
0
yanıtYanıtla
AYSE FATMA:

BOŞ GEREKSİZ İNSAN DEDİĞİNİZ KİŞİYE TÜRKİYENİN ÖNDE GELEN RADYOLARINDA HER HAFTA PROGRAM YAPTIRMAZLAR HEE DİGERİNE GELİRSEK DE KİMSENİN ADAM YERİNE KOYUPTA YAYINLATMADIGI KİŞİ ANCA KENDİ ÇEKER KENDİ OYNAR

yanıt0
yanıt1
zx:

Boş ve gereksiz kişilerin programları ile dolu radyo ve tvler

yanıt1
yanıt0
RENA:

BELEŞTEN PARA KAZANAN 2 İNSAN, DERT YOK TASA YOK BİRBİRİLERİNE GİRİYORLAR CAN SIKINTISINDAN

15
0
yanıtYanıtla
Aslı:

Gece gölgenin rahatına bak, Bir de dön kaderimin bahtına yar, Seni düşlerin anlayacakta Dön memleketin haline bak. Aldı dünya çantasını Gidiyor bıraktı bize fazlasını. Dönüp bakmaz arkasına. Bir de gel tat kalbimin bombasını. Adaleti koyduk ortasına. Dön dedi döndük voltasına. Fakirin paradan haberi yok ama Zenginin meyvesini koy votkasına. Hadi gönlümü vurdun da Söyle kim kimin umrunda. Yılan yatıyor koynunda. Bir öpücük kondur boynundan.Biraz dur başucumda. Kan ter kalmışım uçurumda. Azrail göz kırpsa Ecel bize kucak açsa. Sabah gecenin üstünden. Üstüne düştüm üstünden. Üstüne üslük küskünler. Geceye küskünler. Kalem kağıda almışsa, Güneş geceyi sarmışsa, Ölüm kapıda durmuşsa, Ecel sonumuz olmuşsa?

4
11
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title