Haberler

Kalben, İbrahim Tatlıses'e "Kadını silahla vuran adam" dediği iddialarını yalanladı

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses'in Haydi Söyle şarkısını "Müsaade ederseniz kadını silahla vuran bir adamın şarkısından önce kendi şarkımı söylemek istiyorum" diyen Kalben, hakkında çıkan haberleri anında yalanladı. Genç şarkıcı "Benim cümlem bu değildi" diyerek açıklama yaptı.

Şarkıcı Kalben'in, YouTube'da yayılan bir konser kaydında seslendirdiği İbrahim Tatlıses'in 'Haydi Söyle' şarkısını bundan sonra konserlerinde söylemeyeceğini dile getirdiği iddia edilmişti. Bozcaada konserinde kendisinden şarkıyı seslendirmesini isteyen hayranlarına "Müsaade ederseniz kadını silahla vuran bir adamın şarkısından önce kendi şarkımı söylemek istiyorum" dediği öne sürüldü. Genç şarkısı, söylediği kelimenin çarpıtılmasına sinirlenerek, "Benim cümlem bu değildi" diyerek çıkan haberleri anında yalanladı.

"BENİ BAŞKA MÜZİK İNSANLARIYLA KARŞI KARŞIYA GETİRMEYİN"

Kalben, yaptığı iddia edilen İbrahim Tatlıses açıklamasına, "Benim cümlem bu değildi. Kimseye düşmanlık beslemiyorum. Hiçbir sanatçıya kızmıyorum, darılmıyorum. Kendi yolumda yürümek istiyorum. Lütfen beni umursamadan, sanatsal üretimlerimi takip etmeden; mecbur hisettiklerimi bilmeden ve yazdıklarımı okumadan bana bu kalıpta ait olmayan bir cümleyi manşet atmayın. Beni başka müzik insanlarıyla karşı karşıya getirmeyin. Ben kimseye öfke beslememek ve müziğimi özgür ifade etmek için kendi profilimde derdimi sevdiklerime anlattım. sizler işi kızıştırmak ve bir insan üzerinden birkaç takipçi kazanmak için beni düşmanca bir duruma sokuyorsunuz. Ben tam da ne şarkılara ne insanlara düşman olasım var; öfkemi kontrol etmek istiyorum diyerek bir şarkıyı canım yeniden çekene kadar söylemeyeceğim diye açıklama yapıyorum. Hop üstüme öfke yağdıracak haberler..Ne acı" diyerek isyan etti.

Kalben'den İbrahim Tatlıses'e 'Kadını silahla vuran adam' dediği iddialarını yalanladı

Kalben'den İbrahim Tatlıses'e 'Kadını silahla vuran adam' dediği iddialarını yalanladı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Kalben Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Adınızı Yazın:

İMPARATORUM O GÜZEL SESİNLE YİNE ANAM ANAM ŞARKISINI DİNLEYEBİLSEK İÇİMİZE DOKUNDU RUHUMUZA DOKUNDU SESİN KİMSE SENİN GİBİ OKUYAMADI O ŞARKIYI İYİLEŞ ARTIK İYİLEŞ SESİNİ DUYMAYI BEKLİYORUZ

5
4
yanıtYanıtla
tiktok:

kalben lezbiyenin biri bi rezil daha işte

5
3
yanıtYanıtla
kral savcı:

kalben kim ya. youtube bi video koyan sanatçı diye lanse ediliyor.

2
4
yanıtYanıtla
txx:

evet kalben de kim aynen ama diğeri de pek hırlı değil:))

yanıt2
yanıt1
...HE HE:

ELİNE GİTAR ALAN ŞARKICI OLUYOR , ,

2
3
yanıtYanıtla
ziyaa:

Reklamlar bitti. Çevir kazı yanmasın.

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İMPARATORUM SENİN O MUHTEŞEM ALLAH VERGİSİ SESİNLE BÜYÜDÜK İYİLEŞMENİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

0
5
yanıtYanıtla
sude pelin:

kenarımın imparatoru, ağzından salyalarla saca saca millete saldırıyordun. kafana sıktılar akıllndın.

yanıt4
yanıt1
volkan:

büyüdük değil büyüdüm yazıcaktın ben şahsen o sesle büyümedim ve hiç de ilgimi çekmedi genelleme yapma

yanıt2
yanıt1
Asiye:

sahneye çıktı diye Derya Tuna''yı ayağından vurduran sanatçı mıydı?

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title