Haberler

Aleyna Tilki'nin Kahramanmaraş'taki konseri, sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine iptal edildi

Güncelleme:

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi kampüsünde, özel bir okulun organizasyonu ile gerçekleştirilmesi planlanan Aleyna Tilki konseri, sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine iptal edildi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesikampüsünde, özel bir okulun organizasyonu ile gerçekleştirilmesi planlanan Aleyna Tilki konseri, sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine iptal edildi.

KENTTEKİ BAZI KİŞİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin 26 Eylül'de KSÜ'nün Avşar Kampüsü'ndeki stadyumda sahneye çıkacağı, üniversitenin sosyal medya hesaplarından ve internet sitesinden günler öncesinden duyuruldu. Ancak kentteki bazı kişiler, yapılması planlanan konsere tepki gösterdi.

Kahramanmaraş'ta Aleyna Tilki konseri, sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine iptal edildi

REKTÖRLÜK KONSERİN İPTAL EDİLDİĞİNİ DUYURDU

Gelen tepkiler üzerine KSÜ Rektörlüğü, internet sitesinden yaptığı duyuruda özel bir okulun sponsorluğunda gerçekleştirilmesi düşünülen konserin iptal edildiğini duyurdu.

Kahramanmaraş'ta Aleyna Tilki konseri, sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine iptal edildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Medya Aleyna Tilki Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (122)

deist:

allahın yobazları. . . . maraş, konya, rize, erzurum, bayburt buralar 100 sene geriden geliyor

16
39
yanıtYanıtla
adalı:

Sen sanki 100 sene önden gidiyorsun.

yanıt12
yanıt3
barmen:

edep denen birşey vardır yobazlıkla ilgisi yok işinize gelmeyen bişey olduğunda yobaz damgasını vurmayın hemen

yanıt9
yanıt5
Mümin:

Sen kimin yobazısın hadi biz ALLAHın yobazıyız. Aleyna kıçını salamaya geliyor. Hutbe vermeye gelmiyor. Akılı olun bak adam utanmadan abisinin kızıyla sevgili oluyor. Aşkı memnu izledik kötüye gittik. Bozulan bir ahlak var. Elimizden bu geliyor engelledik. Sende mümin ol vazifeni yerine getir.

yanıt12
yanıt6
...!:

Necip Fazıl''ın dediği gibi;Biz Bize Gerici Diyenlere Ancak ''Deh'' Demek İçin Gerideyiz. . !

yanıt0
yanıt2
...!:

Necip Fazıl''ın dediği gibi;Biz Bize Gerici Diyenlere Ancak ''Deh'' Demek İçin Gerideyiz. . !

yanıt9
yanıt1
SSS34:

Sana bu konuda hak veriyorum DEIST.Aleyna Tilki ile alakalı olmasada, buralar gerçekten 4 dünya ülkeleri şehirleri ayarında.

yanıt3
yanıt1
k.maraşlı:

sor san k. maraşa dahi gelmemiştir maraş hakında yorum yapıyor biz aleyna tilkiyle 20 yıl ileride olcağımıza tilkisiz 100 yıl geriden gidelim

yanıt5
yanıt4
maraşlı oğuz:

bunlasr sanatcı degil soytarı

25
6
yanıtYanıtla
kahramanmaraşlı:

Ne esnafını severim ne de insanını az buçuk akıllı olan kaçar bu şehirden geride dönmek istemez benim gibi yobazlık hatsafa sanırsın hepsi dindar ama alakası yok cahillik uçmuş gitmiş. Bunu Aleyna Tilki için sylemıyorum zaten sevmem o şımarık veletide

13
13
yanıtYanıtla
Tüm 122 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title