Haberler

Kadınların tehdit yoluyla fuhşa zorlandığı iddiası - BALIKESİR

Güncelleme:

Balıkesir'de, müstehcen fotoğraflarını yayınlamakla tehdit ettikleri kadınları fuhşa zorladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 52 şüpheliden 8'i tutuklandı.

Balıkesir'de, müstehcen fotoğraflarını yayınlamakla tehdit ettikleri kadınları fuhşa zorladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 52 şüpheliden 8'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Karesi, Altıeylül ve Manisa'nın Kırkağaç ilçesindeki 52 kişinin, evli, hamile ve zihinsel engelli kadınların müstehcen fotoğraflarını fuhuş amaçlı sosyal medyadan paylaştığını tespit etti.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, şüphelilerin, zorla cinsel ilişkiye girdikleri kadınların fotoğraf ile videolarını çekerek bu görüntüleri ailelerine göndermek ve sosyal medyada yayınlamakla tehdit ederek kadınları fuhuş yapmaya zorladıklarını belirledi.

Yapılan planlama ve teknik takip sonucu Balıkesir, Karesi, Altıeylül ve Kırkağaç'ta belirlenen adreslere düzenlenen "Bumerang" adlı eş zamanlı operasyonda, 5'i kadın 52 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, kadınların fotoğraflarının olduğu bir bilgisayar, 2 bin 765 lira para, 10 cep telefonu, 13 sim kart, 2 hafıza kartı, 35 prezervatif, 12 doğum kontrol hapı ile hassas terazi ele geçirildi.

Şüphelilerden 21'i, ifadelerinin ardından salıverilirken, emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 31 zanlıdan 8'i tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla salıverildi.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Altıeylül Karesi 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

KAPALI:

Allah bu ülkenin belasını vermiş VE yakında helak edecek çünkü pislik bir toplum olduk çıktık . KENDİ İNSANIMDAN İĞRENİR OLDUM KENDİ ÜLKEMDE GÜVENDE HİSSETMİYORUM.

48
2
yanıtYanıtla
cemil:

sende git beğenmiyorsan pis yobaz zaten sizin yüzünüzden insanlar delirdi hırsızlar

yanıt0
yanıt2
Adınızı Yazın:

Allah zalim ve sapkınlarla karşılaştırmasın.

32
0
yanıtYanıtla
idam getirin yeni ceza yöntemi istiyorz:

suriyelleri bakacagınıza kendi ülkenizi bakın eyy yönetim !!!!!!!!!!!! günah günah cocuk itismarcılarına ve bu tip olaylara acil idam gelmeli daha nei bekliyoruzz iğrenç ya igrenc ziinsel hamile kadınlara tcavüz etmek bu ne kadar alçakça birsey!!!ihinsel engelli olmasa da iğrenç allh aşkına düzelelim bu ülenin aklı başında insanlaraiiacı var yönetim !!! allah sonumuzu hayretsin!suçu azaltacak yeni ceza yöntemleri istiyoruz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29
2
yanıtYanıtla
BOBO:

ne idamı la türkiyenin yarısını asman lazım o zaman

yanıt3
yanıt6
dede:

yuh resmen helak olcaz bunlar yüzünden

25
0
yanıtYanıtla
Hikmet:

Türk insanı ne hale geldi, dedelerinin kemiklerini sızlatıyor maalesef. Elbetteki aslan gibi gnçlermizde var ama bu tipler midemi bulandırıyor.

16
0
yanıtYanıtla
ACIMADAN:

Nasilki ACIMADAN FUHUŞA zorladilar BİZDE ACIMADAN MEYDANDA ÖLENE kadar DÖVEREK ÖLÜMLERİNİ istiyoruz.YETER YETER artık bu VAHŞILERİN yaşamasını ISTEMIYORUM.CEHENNEM KÜTÜKLERI YAŞARKEN CEZALARINI KAT KAT ÇEKMELI ADALET ADALET ADALET istiyoruz

15
0
yanıtYanıtla
KİRPİ HASAN:

İDAMMMM

12
1
yanıtYanıtla
HALK:

ADALET ADALET. . . HANİ NERDE ??

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title