Haberler

Kadınlar Birliği'nden Hastane Ziyareti

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde oluşturulan Kadınlar Birliği üyeleri Özel Medigüven Hastanesi'ni ziyaret etti.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde oluşturulan Kadınlar Birliği üyeleri Özel Medigüven Hastanesi'ni ziyaret etti.

Hastane Genel Koordinatörü Dr. Canbulat Onuş ve Başhekim Dr. Seçkin Meriçeli ile görüşen birlik üyesi kadınlar, hastane hakkında bilgi aldılar. Bir yıl önce ilçenin üçüncü hastanesi olarak hizmet vermeye başladıklarını belirten Başhekim Meriçeli, "Manisa'nın doğu ilçelerinden hastalar Salihli'ye geliyor. O nedenle ilçemizde bir yoğunluk var. 240 çalışanımızla yaklaşık 500 kişiye ekmek kapısını aralamış olduk. Sağlıkta üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyoruz" dedi.

Hastane genel koordinatörü Dr. Canbulat Onuş da, hastane olarak Salihli'deki sosyal sorumluluk projelerine katkı verdiklerini, kadınların ve toplumun sağlık konusunda bilinçlendirilmesi için düzenlenecek panellere de katılmaktan mutlu olacaklarını kaydetti.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Kadınlar Birliği Başkanı Dilek Gür ise, kadınların ürettiği projelere destek verdiklerini belirterek, "Arkamızda odamız ve 2 bin 500 üyemiz var. Eğitim konusunda yardımlarımız başladı. İhtiyacı olan okullara imkanla ölçüsünde destek vermeye başladık. Önümüzdeki günlerde oynanacak bir tiyatro oyunumuz var. Bilet satışından elde ettiğimiz gelirle Gazi İlköğretim Okulu Engelliler Sınıfı'na katkıda bulunacağız" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salihli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title