Haberler

Kadın Sürücünün, Çarptığı Aracın Şoförünü "Dayım Milletvekili" Deyip Dövdüğü Anlar Kameraya Yansıdı

Güncelleme:

Ankara'da, yeşil ışıkta aniden duran bir araca arkadan çarpan kadın sürücü, çarptığı aracın sürücüsünü tekme tokat dövdü. Kadın sürücü, "Dayım milletvekili" deyip olay yerinden uzaklaştı.

Ankara'da, yeşil ışıkta aniden duran bir araca arkadan çarpan kadın sürücü, çarptığı aracın sürücüsüne tekme tokat saldırdı. Kadın, daha sonra aracını kendisini engellemek isteyen vatandaşların üzerine sürerek olay yerinden uzaklaştı. Yaşananlar anbean güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Olay, Etimesgut ilçesi Hikmet Özer Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 06 HPU 10 plakalı aracın sürücüsü Ümit Akat, otomobiliyle seyir halindeyken yeşil ışıkta aniden durdu. Bu sırada arkasında seyreden otomobil, Akat'ın aracına çarptı. Maddi hasarlı kazanın meydana gelmesi üzerine 2 aracın sürücüsü, araçlarından indi. Bu sırada otomobilin kadın sürücüsü, Akat'a tekme tokat saldırmaya başladı, bununla da yetinmedi Akat'ın aracını tekmeledi. Ne olduğuna anlam veremeyen Akat'ın imdadına ise çevredeki vatandaşlar yetişti.

VATANDAŞLARIN ÜZERİNE ARACINI SÜRDÜ

Vatandaşların araya girmesiyle aracına binen kadın sürücü, olay yerinden hızla uzaklaşmak istedi. Bunun üzerine Akat, aracın önüne geçerek kadın sürücüyü durdurmaya çalıştı. Ancak kadın sürücü, Akat ile çevredeki vatandaşların üzerine aracı sürerek olay yerinden kaçtı. Bu anlar, bir iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

HAKARET EDİP "DAYIM MİLLETVEKİLİ" DEDİ

Olayın ardından darp raporu alan sürücü Akat, yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

"Işıklarda beklerken, arkamda bir bayan sürücü varmış, ben görmedim. Işıklar yandıktan birkaç saniye sonra ben kalktım, ondan sonra arkamdan bayağı bir korna çaldı, ben de hafiften bir yavaşladım. Yavaşlayınca da arkadan direkt vurdu. Vurunca ben aşağı indim, normal bir şekilde arabama bakıyordum bir şey var mı diye. O arada aşağı indi bana hakaretler etmeye başladı, ağza alınmayacak hakaretler etti. Videoda her şey gözüktüğü gibi her şeyi yaptıktan sonra arabaya binerken, 'Dayım milletvekili' dedi. 'Seni burada duman ettiririm' dedi. Ben de bu lafa dayamadım."

5 METRE SÜRÜKLEDİ

"Bir yere gitmesin diye arabanın önüne atladım. Çünkü kaçacağı belliydi. Ben aracı durduramadım bir 5 metre kadar beni sürükledi sonra çekti gitti. Sol diz kapağımda çıkık var. Darp raporu aldım, ben de davacı, şikayetçi olacağım. Diyecek bir şey bulamıyorum halen şaşkınım."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Etimesgut Ankara 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (65)

şenol:

böylelerini döve döve çöpe atacaksın sen kimsinki dayın ne olsun lan ah bana denk gelse bide böylesi

43
0
yanıtYanıtla
İSTİ:

Erkeğe şiddete biri dur demeli artık !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33
0
yanıtYanıtla
Ramazan:

Bu kadini ne yapmali bilen varmi? Once ehliyetini almali sonra o arabayi 6 ay baglamali , daha sonra bu kadini bir psikologa yollamali ki bazi mahluklara ibret olsun.

26
0
yanıtYanıtla
hüsam bin evliyaül yüzbin küsur seydi:

psikolog buna ödül olur ; üstünde insanlığa faydalı ilaç v. s denemeleri yapılabilir! gerçi fare genetik olarak insana daha yakın.

yanıt6
yanıt0
Kasım:

Bana denk gelmez böyleleri malesef,

21
0
yanıtYanıtla
babacan:

Şaşırdınız mı sıkma baş güneş gözlüğü heryerde bunlar hepsinin dayısı mılletvekılı yok şu yok bu yenı trend

16
2
yanıtYanıtla
bunları kuma gömmek lazım:

bi bekçi basıyorsa arkasında devlet olduğunu sanıyordur ; çakın ağzının ortasına, acımayın ;suçun kadını erkeği yoktur.

17
0
yanıtYanıtla
Demokrasi:

Çingeneye yetki vermişler önce babasını kesmiş. . Bunlar daha başlangıç Bunlara yetki verirseniz daha neler olacak. .

17
0
yanıtYanıtla
anıl:

ankarada dayın mı var tamam diyorlardı doğru imiş

15
0
yanıtYanıtla
müslüman biri:

vay anasını ne müptezel karıymış ben olsam tokatlardım

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title