Haberler

İzmir Transparan Gelinlikler Beğenildi

Transparan gelinlikler beğenildiİzmir'de 13'üncü kez kapılarını açan If Wedding Fashion İzmir Fuarı kapsamında birbiri arkasına defileler düzenlenirken, Murat Acar tarafından tasarlanan transparan gelinlikler, beğeni topladı.

Transparan gelinlikler beğenildi

İzmir'de 13'üncü kez kapılarını açan If Wedding Fashion İzmir Fuarı kapsamında birbiri arkasına defileler düzenlenirken, Murat Acar tarafından tasarlanan transparan gelinlikler, beğeni topladı. Yaratıcı kareografiler ve çeşitli gösterilerle desteklenen defilede gelinliklere eşlik eden maske ve saç aksesuarları da ilgi çekti.

Avrupa'nın en büyüğü olan IF Wedding Fashion İzmir- Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı'nda birbiri ardına düzenlenen firma defileleri büyük ilgi görüyor. Murat Acar'ın hem tasarımını üstlendiği hem de firma sahibi olduğu transparan gelinlik defilesi ise izleyenlerin adeta nefeslerini kesti. Birbirinden farklı işlemeleriyle göz dolduran transparan gelinlikler, çeşitli maske ve saç aksesuarları ile sunuldu. Işık oyunları ile Serkan Duman ve Gökhan Duman tarafından hazırlanan kareografilerin de izleyenleri şaşırttığı defilede, dansçılar tarafından sergilenen gösteriler büyük beğeni topladı. 40 farklı transparan gelinliğin yer aldığı defile ayakta alkışlandı.

'HELEN TARZI SADE GELİNLİKLER TERCİH EDİLİYOR'

Fuardaki gelinlik firmalarından birinin sahibi Ulviye Portakal, her yıl hangi modellerin tercih edildiğini yakından izlediklerini belirterek, Arap ülkelerinin gösterişli, ihtişamlı modelleri tercih ettiklerini söyledi. Portakal, şöyle dedi

Daha çok elbise gibi olan Helen tarzı sade gelinlikler tercih ediliyor. Genç kızlarımız düğünlerinde hareketi sınırlayan kabarık gelinlikler giymek istemiyorlar. Özgürce dans edebilmek, yürüyebilmek istiyorlar. Bu bence de daha eğlenceli, eskisi gibi ağır gelinlikler bazı Arap ülkeleri dışında artık tercih edilmiyor. Çünkü onları taşımak çok zor. Bunun yanında eski zamanların esintileri de var. Vintage tarzı düz gelinlikler de ilgi görüyor. Kadınlar dekolteyi her zaman seviyorlar fakat bu yıl derin göğüs dekoltesi gelinliklerde çok kullanıldı. Bazen hafif kamufle ederek, aşırıya kaçmadan zarif tasarımlarla o dekolteyi veriyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title