Haberler

Doktor rapor veremeyeceğini söyleyince küfür etti, yetmedi kafa attı

Güncelleme:

İzmir'de doktora şiddet vakalarına bir yenisi daha eklendi. Sağlık raporu almak istediğini belirten vatandaşa doktordan olumsuz cevap gelince ortalık karıştı. Saldırgan doktora kafa attı, yaralanmasına neden oldu.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde bir şahıs, kendisine sağlık raporu vermediği iddialarıyla doktoru darp etti.
Edinilen bilgiye göre olay, 7 Kasım günü Gaziemir 6 No'lu Aile Sağlığı Merkezinde yaşandı. İddiaya göre bir şahıs, ehliyet almak için Aile Sağlığı Merkezi (ASM)'ndeki Doktor Ali Erhan Kiriş'ten sağlık raporu talep etti. Dr. Kiriş, kaydının başka bir ASM'de olduğu gerekçesiyle şahısa rapor veremeyeceğini söyledi.

KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU

Bunun üzerine şahıs, başka bir doktorun odasına girip yeniden olumsuz cevap alınca yeniden Doktor Ali Erhan Kiriş'in odasına girdi. Yine iddialara göre kendisine küfürler savuran adama "Neden küfür ediyorsun" diyerek tepki gösteren Ali Erhan Kiriş, şahsın saldırısına uğradı. Dr. Kiriş'e kafa atan şüpheli, şahıs daha sonra da koşarak olay yerinden uzaklaştı. Saldırıya maruz kalan Dr. Ali Erhan Kiriş karakola giderek şahıstan şikayetçi oldu.

GÜVENLİK KAMERALARINA SANİYE SANİYE YAKALANDI

Gaziemir 6 No'lu Aile Sağlığı Merkezinde yaşanan doktora saldırı olayı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şahsın doktorun odasına girişi ve çıkışı, Dr. Kiriş'in şüpheli sahsın peşinden giderek neden küfrettiğini sorması ve darp edilme anı net bir şekilde görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziemir İzmir Haberler

500

Yorumlar (17)

KRALEX:

ELLERINE SAGLIKK HAK EDIYORLARRR

3
17
yanıtYanıtla
bumerang:

o eller kırılır

yanıt4
yanıt1
Adınızı Yazın:

Yahu doktor bey ne diye dışarı çıkarsın adam sapık işte sende kavgayamı gittin

5
5
yanıtYanıtla
RACO:

tanıdık bildik olunca oturup öyle güzel rapor yazıyosunuzki

4
3
yanıtYanıtla
ACİLCİ:

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA UZANAN O ELLER İNŞALLAH ŞİFA BULAMAZSSSSSSINIZZZZ

3
3
yanıtYanıtla
engin:

amin

yanıt4
yanıt2
tg:

sarhoşlardan ne bekliyon

3
2
yanıtYanıtla
Hamza:

Şimdi ben bu saldırganın adını öyle koymuşsunuzya tasvip etmiyorum ama yıllardır bi sıkıntı ile gidiyorum bir en fazla iki doktor dışında yemin ediyorum beni bi yerden yere vurmadıkları kaldı ben onların eşi kardeşi yada bir yakını olsam böyle davranmazlar Annemi bile baygın götürdük entel dantel bi doktor kadın baygın ama doktor ayak ayak üstünde neyi var diyo yaw beyinin olduğunu bilsem gecenin o saatinde sana zaten getirmem Empati yakın kimse durduk yere kimseye kafa atmaz

1
3
yanıtYanıtla
İnsann:

Ne yapsın doktor devlet günde 150 hasta batırıyor adama bundan haberin var mı bir senin annenin canı kıymetli zaten ülkede, eğitim şart hepinize

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

Bu adamin adini soy adini bilgisayara isliyecekler bir dahaki sefere gelip ölecek olsa bile yardim etmesinler böylelerini bu lazim

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title