Haberler

Foça'da çıkan yangında aynı aileden 2 kişi öldü

Güncelleme:

İzmir'in Foça ilçesinde meydana gelen yangında aynı aileden 2 kişi öldü, 1 kişi ise dumandan etkilenerek tedavi altına alındı. Foça'daki lüks bir villada meydana gelen yangında anne ile oğlu hayatını kaybetti. Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

İzmir'in Foça ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan zehirlenen 2 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

DUBLEKS EV KÜLE DÖNDÜ

Edinilen bilgiye göre yangın dün gece saatlerinde Yenifoça Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Oruç Reis Caddesi'nde lüks bir villada meydana geldi. İddiaya göre elektrik kontağının kısa devre yapması sonucu dubleks evde yangın çıktı. Çevre sakinleri yangını itfaiye, polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler evde 3 kişinin ikamet ettiğini belirledi.

ANNE İLE OĞUL ÖLDÜ, BABA ZEHİRLENDİ

Yangına uykuda yakalanan Deniz Tuncer (60), eşi Nevin Tuncer (55) ve oğulları Murat Cihan Tuncer'in (30) evin içinde olduğu bilgisini edinen ekipler şahısları kurtarmak için çalışma başlattı. Meydana gelen yangında evin içinde bulunan Nevin Tuncer ve oğlu Murat Cihan Tuncer'in hayatını kaybettiği belirlendi. Dumandan etkilenen Deniz Tuncer ise 112 sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

CENAZELERİ ADLİ TIPA GÖNDERİLDİ

İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede etkisiz hale getirdi. Yangında hayatını kaybeden Nevin Tuncer ve Murat Cihan Tuncer'in cansız bedenleri, olay yerine gelen savcının incelemesi sonrası İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye İzmir Foça Haberler

500

Yorumlar (5)

haramiler:

haram lokma yemişlerdir. ondandır

1
82
yanıtYanıtla
m.e.k:

Nerden biliyorsun insanlıkdan nasibini almamış. yerken yanındamıydın. Kötü şeyler hep kötü insanların başınamı gelir cahil

yanıt45
yanıt1
Yorgun Demokrat:

Öküz gelmişsin, öküz gideceksin. . .

yanıt9
yanıt2
talat:

senin mantığına göre depremde sakatlananlar veya kanser olanlar da aynı

yanıt9
yanıt0
....:

babanda haram yemiş sonra sen olmuşsun

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title