Haberler

İzmir'de Sanayi Sitesinde Yangın Çıktı

Güncelleme:

İzmir'in Çiğli ilçesindeki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan çerez fabrikasında yangın çıktı.

İzmir'in Çiğli ilçesindeki kuru yemiş fabrikasının imalat bölümünde, ilk belirlemelere göre, lokum bandındaki kıvılcımların poşetleri tutuşturmasıyla yangın çıktı. Yangınla birlikte gökyüzünü simsiyah duman kapladı.

Son Dakika! İzmir'de Sanayi Sitesinde Yangın Çıktı

KISA SÜREDE TÜM FABRİKAYI SARDI

Bugün saat 16.00 sıralarında, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde, 10006 Sokak'ta bulunan bulunan kuru yemiş fabrikasında yangın çıktı. İmalat ve depo bölümü bulunan, 3 bin metrekare alan üzerindeki fabrikada, lokum bandından çıkan kıvılcımların poşetleri tutuşturmasıyla başladığı belirtilen yangın, kısa sürede büyüdü.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Çalışanlar alevlere müdahale ettiyse de başarılı olmadı. Bunun üzerine çalışanlar dışarı çıkarak canlarını kurtardı. Haber verilmesiyle fabrikaya çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gökyüzüne yükselen simsiyah duman, İzmir'in pek çok yerinden görülürken, itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmalara başladı.

Fabrikadaki yangının çevredeki diğer fabrikalara sıçramadan kontrol altına alınıp söndürülmesi için çalışmaların aralıksız sürdü. Yangın bir süre sonra kontrol altına alındı.

Son Dakika! İzmir'de Sanayi Sitesinde Yangın Çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

ŞÜPHE:

FABRİKA YANGINLARI ÇOK ARTTI. GÜNAHINI ALMAYAYIM AMA ÇOĞUNUN NEDENİ EKONOMİK KRİZ DOLAYISI İLE SİGORTA ŞİRKETLERİNDEN PARA ALMAK. FABRİKANIN KAPISINA DA KİLİDİ VURMAK.

9
1
yanıtYanıtla
VATAN:

DEVLET İYİ ARAŞTIRMALI BU YANGINLARI BENCE TESADÜF DEĞİL. HER HAFTA BİR FABRİKA YANIYOR. BURNUMA PİS KOKULAR GELİYORRRR.

6
0
yanıtYanıtla
Bir vatandaş:

Bu nedir yahu bu yangın haberleri bu kadar sık verilmezdi. Bir yangın haberi furyasıdir gidiyor

4
0
yanıtYanıtla
İZMİRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:

artık ülkede fabrikalar krizden ya yanıyor ya iflas edip kapatılıyor ekonomi uçuyor avrupa bizi kıskanıyor

3
0
yanıtYanıtla
serkan55:

bu kadar yangına hala daha tesadüf diyen arkadaşlarla oy beraber oy atmaktan utanç duyuyorum bunların çoğu ekonomik kriz sebebi ile yapılan girişimlerdir ALLAH yardımcımız olsun. . .

2
0
yanıtYanıtla
kazasız Kul Olmaz ekibi:

Bu yangınlar çoğaldı neden

2
0
yanıtYanıtla
bune:

her hafta bir fabrika yangini duyuyoruz

2
0
yanıtYanıtla
hiristiyanovic:

gecmis olsun insallah yarali olu vs yoktur sigortaya gecirmek ugruna

1
0
yanıtYanıtla
ALEKKO:

fabrikalara Adanalı işçi alırlarla böyle olur

0
0
yanıtYanıtla
ALEKKO:

Adana dan gelen işçiler yakmıştır bence

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title