Haberler

15 yaşındaki çocuk, kendisini ikaz eden polisi bıçakladı

Güncelleme:

İzmir'in Buca ilçesinde istirahatte olduğu öğrenilen polis memuru, yanlarındaki sokak köpeğini yaşlı bir adamın üzerine salarak korkutan çocukları ikaz edince, 15 yaşındaki bir çocuk tarafından bıçaklandı. Yaralı polis hastaneye kaldırılırken, şüpheli ekipler tarafından kısa sürede yakalandı.

Dün saat 23.00 sıralarında Buca Koop Mahallesi 1409 Sokak'ta iddiaya göre, istirahatte olduğu öğrenilen polis memuru M.K. ailesi ve yakınları ile evinin balkonunda oturduğu esnada, sokakta bulunan çocukların yanlarındaki sokak köpeğini parkta oturan İsmail K'nin üzerine salarak korkuttuğunu fark etti.

İKİ YERİNDEN BIÇAKLADI

Bunun üzerine balkondan çocukları ikaz eden polis memuru M.K. çocukların kendisine hakaret etmesi üzerine aşağıya indi. Aşağıya inerek çocukları uyarmak isteyen M.K. 15 yaşındaki E.Y. tarafından karnından ve bacağından bıçaklandı. Durumu gören yakınları tarafından yaralı polis memuru M.K. araç ile Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, şüpheli E.Y. ise kısa sürede ekipler tarafından yakalandı.

Yaralı polisin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, E.Y. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan'da Hastane ve Eczaneler Çalışıyor mu? Sağlık Hizmetleri Durumu Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (4)

Bekir ÖZDEMİR :

Nereye gidiyoruz diye başlık atmışsınız ya, İslam'dan Allah'tan uzaklaştıkça cehenneme doğru gidiyoruz. Anne Babalar ellerinden o telefonu bırakıp çocuklarına güzel ahlakı öğretmiyor (Ben'de dahil). Bu şekilde giderse sonumuz kötü bir silkelenmemiz gerek.

72
8
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

bu nasıl bir polis. 15 yaşındaki çocuğa karşı kendini nasıl savunamamış ve herşeyden önce bu polis arkadaş eğitimden (özellikle parkurdan) nasıl geçmiş. ama çocuk rambo ise onu bilemem.

15
58
yanıtYanıtla
Kısmet Uslukılıç:

önceden ülkemizde dini değerleri ahlakı öğreten güzel insanlar vardı kıymeti bilinmedi, güya kendisi müslüman tabi eden insanlar el birliği ile bu insanları yok ettiler, şimdi memleket de çocuklarımıza sahip çıkacak değerlerimizi öğretecek hiç kimse kalmadı, önceden de anne babalar yeteri kadar sahip çıkamıyordu. Gerçek anlamda çocuklarımızla ilgilenenleri de türlü bahanelerle harcadılar, bu daha iyi günlerimiz öyle bir nesil geliyor ki düzeltmek yüzyıllar alacak...

25
5
yanıtYanıtla
Güven Yaşar:

Alın size özgürlük. Kanun yok ceza yok her türlü suçlu dışarıda.Hala ceza infaz kanununu hafifleştirmeye çalışıyorlar.

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title