Haberler

İyilik Projeleriyle Adından Söz Ettiren Gamze Özçelik, Gittiği Her Yerde Türk Bayrağıyla Karşılanıyor

Tesettüre girdikten sonra iyilik projeleriyle adından söz ettiren Gamze Özçelik'in, Ramazan öncesi yeni rotası belli oldu. Kamerun'a gitmeye hazırlanan Özçelik'in gittiği her yerde Türk bayraklarıyla karşılandığı ortaya çıktı.

Tesettüre girdikten sonra dünya çapında ihtiyaç sahiplerine yardım ederek gönüllerde taht kuran Gamze Özçelik, Ramazan öncesi kolları sıvadı. Gittiği Yemen ve Çad'da iyilik projelerine devam eden oyuncu Gamze Özçelik'in yeni rotası belli oldu. Kamerun'a gitmeye hazırlanan Özçelik'in gittiği her yerde Türk bayraklarıyla karşılandığı ortaya çıktı.

TÜRK BAYRAKLARIYLA KARŞILANIYOR

Ramazan öncesi yine yardıma koşan ünlü oyuncu Gamze Özçelik, her gittiği yerde sevgi seliyle ve Türk bayraklarıyla karşılanıyor.

İyilik Projeleriyle Adından Söz Ettiren Gamze Özçelik, Gittiği Her Yerde Türk Bayrağıyla Karşılanıyor

50'YE YAKIN FİDE DİKTİ

Gamze Özçelik, Ramazan öncesi yine yardıma koştu. Ünlü oyuncu, Yemen'e kumanya, hijyen paketleri ve temizlik ürünleri götürdü. Özçelik, ardından Çad'da iki gün içinde 10 su kuyusu açtırıp 50'ye yakın meyve fidesi dikti. Her gittiği yerde sevgi seliyle ve Türk bayraklarıyla karşılanan Özçelik'in yeni rotası Kamerun.

İyilik Projeleriyle Adından Söz Ettiren Gamze Özçelik, Gittiği Her Yerde Türk Bayrağıyla Karşılanıyor

İyilik Projeleriyle Adından Söz Ettiren Gamze Özçelik, Gittiği Her Yerde Türk Bayrağıyla Karşılanıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gamze Özçelik Kamerun Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (43)

Dürbünlü:

artistlere hiç güvenim yok.

8
21
yanıtYanıtla
KAYAHAN:

Ateist olduğunu nerden biliyorsun.?

yanıt1
yanıt10
Dürbünlü:

KAYAHAN bey:Ateist demedim..artist dedim;)

yanıt6
yanıt3
W:

Dürbünlü Dayı ne yapiyon beeyaaa

yanıt6
yanıt1
.........................:

sen o rumuzu sonra kafayı değiştir sahteci. kaybol

yanıt1
yanıt1
Adınızı Yazın:

ben onun yerinde olsam turkiyedeki garibanlarida unutmam arada

12
15
yanıtYanıtla
hayırlı ramazanlar:

onuda sen unutma bi zahmet herseyi yapandan beklemek doğru değil harekete geçmek lazım

yanıt6
yanıt1
duran tekerlek:

Allah razı olsun. kime ne derse desin. sen işine bak.

19
2
yanıtYanıtla
ref:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınTürkiyenin Açı bitti oranın açı kaldı ulan kendi insanımız daha aç suriyelileri beslemekten helak oldular insanlar

5
16
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

SEN DE TÜRKİYEDEKİLERE YADIM ET . TUTAN MI VAR ?

yanıt0
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title