Haberler

İYİ Partili Türkkan'dan "Süleyman Soylu" iddiası: "Erdoğan'dan sonrasına hazırlanıyor" şeklinde görüşlere rastlıyorum

Güncelleme:

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Süleyman Soylu ile ilgili olarak 'Erdoğan'dan sonrasına hazırlanıyor' şeklinde bazı görüşlere rastlıyorum" dedi.

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla ilgili bir iddia ortaya attı. Sosyal medyadan açıklama yapan Türkkan "Süleyman Soylu ile ilgili olarak 'Erdoğan'dan sonrasına hazırlanıyor' şeklinde bazı görüşlere rastlıyorum" diye konuştu.

Lütfü Türkkan, kişisel Twitter hesabı üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya dair bir iddiayı takipçileriyle paylaştı.

İYİ Partili Türkkan'dan Süleyman Soylu iddiası: 'Erdoğan'dan sonrasına hazırlanıyor' şeklinde görüşlere rastlıyorumİYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan

"ERDOĞAN'DAN SONRA ODUNLA KOVARLAR AK PARTİ'DEN"

Türkkan şunları yazdı:

"Süleyman Soylu ile ilgili olarak; "Erdoğan'dan sonrasına hazırlanıyor" şeklinde bazı görüşlere rastlıyorum. Ben de size bu cenah ile 40 yıldır hukuku olan bir siyasetçi olarak söylüyorum: Allah geçinden versin ama Erdoğan'dan sonra Soylu'yu odunla kovarlar AK Parti'den."

İşte o tweet;

İYİ Partili Türkkan'dan Süleyman Soylu iddiası: 'Erdoğan'dan sonrasına hazırlanıyor' şeklinde görüşlere rastlıyorum

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Soylu Lütfü Türkkan İYİ Parti Twitter Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title