Haberler

İyi Parti Dalaman İlçe Kongresi Yapıldı

İYİ Parti Dalaman İlçe Başkanlığı 1. Olağan Kongresi yapıldı.

Dalaman Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan kongre, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Kongrede Divan İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, Dalaman eski Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Av. Mehmet Menteşoğlu, Ülker Gökalp, Erdoğan Keleş isimlerinden oluştu. Divanın oluşmasının ardından seçime geçildi.

Tek aday olan ve tüm delegelerin oyunu alan İyi Parti Kurucu İlçe Başkanı Bayram Altın, ilçe başkanlığına seçildi.

İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, kongrede yaptığı konuşmada; "Hem ülke içinde hem de dışında Afrin'de mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Allah'ım güç kuvvet versin. Hepimizin dirliği, birliği için şehit olan kahramanlara Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Artık terör belasından biran önce kurtulmamızı diliyorum. İyi Parti çatısı altında tüm ilimizde ve ülkemizde bende varım, bu işin hangi ucundan tutabilirim diyen, varlıkları ve destekleri ile yanımızda tüm arkadaşlarıma iyi ki varsınız diyorum. Ülkesi, çocukları, geleceği için kaygılanan bütün herkese kucak açtık. İYİ Parti, Türkiye'nin sağduyusu, insana güven ve saygıyı ilke edinen bir partiyiz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Dalaman İlçe Başkanı Bayram Altın, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Dalaman'da İyi Parti'yi en başarılı şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini ifade ederek, şunları söyledi;

"Yeni kurulan bir partinin kolay kurulmadığını, her şeye sıfırdan başlamak demek olduğunu sizlerde iyi bilirsiniz. Bu nedenle kurucular kurulu, il başkanı, ilçe başkanları ve tüm yönetim kurulu üyelerimizin özverili çalışmaları bizlerde heyecan oluşturdu. Bu heyecan bütün engelleri aşacağımızın ve çıtayı daha yükseklere çıkaracağımızın işaretleridir."

İlçe yönetimi şu isimlerden oluştu: Bayram Altın, Telat Topçuoğlu, Günnur Sancak, Durdu Duygu Çetin, Durmuş Turgut, Mustafa Çambel, Metin Duran, Nail Orhan, Mehmet Madenci, Yılmaz Çelik, Fethi Yılmaz, Semira Elçin, Ramazan Güçlü, Nesibe Koşar, Ahmet Galip Aybet, Vedat Gökçeoğlu, Hamit Güven, Cevat Durak, Yılmaz Yaşar, Şaban Evci, Durali İlhan, Halil İnce, Barış Dibek.

Kongreye, İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Metin Ergün, Dalaman İlçe Başkanı Bayram Altın, Köyceğiz İlçe Başkanı Zekeriya Erek, Ortaca İlçe Başkanı Hasan Kaya, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Sedat Yılmaz Dalaman Afrin AKM Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
title