Haberler

İtfaiye Ekibinden "Yılan" Operasyonu

Yalova'nın Çiftlikköy İlçesinde Bir Apartmana Giren Yaklaşık 2.5 Metrelik Yılan, İtfaiyenin Düzenlediği Operasyonla Binadan Çıkartıldı.

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde bir apartmana giren yaklaşık 2.5 metrelik yılan, itfaiyenin düzenlediği operasyonla binadan çıkartıldı.

Çiftlikköy itfaiyesi bu kez farklı bir kurtarma operasyonuna imza attı. Gelen bir ihbarı değerlendiren itfaiye ekipleri, bir apartmana giren yılana müdahale etti. Ercan Ercan adlı vatandaşın "Apartmanımızın girişinde 2.5 metrelik bir yılan var" ihbarı üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri, Siteler Mahallesi, Barbaros Bulvarı'nda bulunan adrese ulaştı. 'Büzlük' cinsi olduğu ve zehir kesesi bulunduğu öğrenilen yaklaşık 2.5 metre uzunluğundaki yılan, İtfaiye Amiri Murat Erdoğan tarafından çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yakalandı. Saklama torbasına konan yılan, itfaiye ekipleri tarafından yerleşim alanının dışına çıkartılarak doğal ortamına bırakıldı.

Apartman girişindeki yılanı görünce ne yapacağını şaşırdığını söyleyen Ercan Ercan adlı vatandaş, "Aklıma itfaiye geldi ve aradım. Sağ olsunlar hemen yardımımıza koştular" dedi.

(SÇ-MŞ-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title