Haberler

İstanbulensis Şiir Festivali'ne Veda Konseri

Güncelleme:

Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılan görkemli gala gecesiyle başlayan ve dört gün süren festivalin kapanış programında sanatçı Mehmet Erdem sahne alacak.

Kültür sanat camiasının yakından takip ettiği II. Uluslararası İstanbulensis Şiir Festivali, 4 kıta 16 ülkeden 52 şairin katılımıyla Harbiye Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda başlamıştı.

4 gün süren festivalde şairler, birbirinden güzel şiirlerini şehrin farklı noktalarında seslendirdiler. Festivalin ikinci gününde şairler, Sultanbeyli'deki ilköğretim okullarında öğrencilerle buluşurken akşamında İstanbul Şehir Üniversitesi gençleriyle biraraya geldi.

Üçüncü gün ise bu defa liseli gençlerle buluşan şairler, şiirlerini Sultanbeyli'nin liselerinde seslendirdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde ise "Dünya Kadınından Şiir ve Söz" adlı program gerçekleştirildi.

Kapanış konseri Mehmet Erdem'den…

Bugün ise festival şehre veda ediyor. Saat 17.30'da başlayacak olan kapanış kokteylinin ardından Mehmet Aycı, Anna Santaliquido, Hasip Bingöl, Alfredo Fressia, Mehmet Şah Erincek, Çulpan Zaripova, Cumali Ünaldı Hasannebioğlu, Ferqane Mehdiyeva, Bilal Tırnakçı, Tanagöz İlyasova, Şakir Kurtulmuş, Hüseyin Kaya ve Ferman Karaçam şiirlerini seslendirecek.

Festivalin veda gecesinde sahne alacak olan sanatçı ise Mehmet Erdem. Sevilen sanatçı son dönemde büyük beğeni toplayan şarkılarını Sultanbeyli Kültür Merkezi'nde söyleyecek.

17.30 Şiir Festivali Kapanış Kokteyli SKM (Sultanbeyli Kültür Merkezi)

18.00 Kapanış Programı

20.00 Festival Kapanış Konseri (Mehmet Erdem)

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Sultanbeyli Harbiye Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title