Haberler

İstanbul Modern'de Aşk Var!

15 Şubat'ta çiftlerin başbaşa gezerek deneyimleyebilecekleri özel bir tur gerçekleştiriyor.

15 Şubat'ta çiftlerin başbaşa gezerek deneyimleyebilecekleri özel bir tur gerçekleştiriyor. Turda, müzenin Geçmiş ve Gelecek koleksiyon sergisinde aşka dokunan yapıtlardan oluşan bir seçki, danışmadan alınacak tur planı eşliğinde gezilebilecek. Bu özel sergi turundan sonra sevgililer, sosyal medyada #istanbulmoderndeaşkvar etiketiyle ve sergide çektikleri bir fotoğrafla check-in yaptıklarında, İstanbul Modern Mağaza'dan bu özel günü anımsatacak hediyeye sahip olacak.

İstanbul Modern, müze mağazası ve Point Hotel Barbaros mağazasında sanat ve tasarımla buluşturan çok çeşitli ve farklı ürün seçeneklerine yer veriyor. İstanbul Modern Mağaza sevgililer günü özel seçkisinde Burcu Sülek tasarımı kolye,küpe ve kol düğmesinin yanısıra Toz Design tasarımı kolye, Ali Bakova tasarımı çanta, Ümit Altun tasarımı tablet kalemi, Reyhan Karacadağ tasarımı yastıklar, Şahin Kaygun'un RengahenkII adlı yapıtının yer aldığı i-phone kapak ve defter öne çıkıyor.Erol Akyavaş, Fahrelnissa Zeid, Burhan Uygur, Ömer Uluç, Zeki Faik İzer, Şükriye Dikmen, Eren Eyüboğlu,Hikmet Onat, Hoca Ali Rıza,Bedri Rahmi Eyüboğlu, Burhan Doğançay, Seçkin Pirim, Mustafa Horasan, Ergin İnan, Neş'e Erdok, Selma Gürbüz, Avni Arbaş ve İzzet Keribar'ın yapıtlarından esinlenerek tasarlanmış çeşitli hediyelik ürünler de mağazanın koleksiyonunda bulunuyor.İstanbul Modern Mağaza'da ayrıca Ela Cindoruk,Meral Saatçi, Zeynep Erol, Meliha Babalık, ÖrgeTulga, Mana Yıldız, Ayşe Durul, Kristin Evihan, Reyhan Karacadağ, Zekiye Koçarslan, Selben, Yada, Evren Kayar, Zeynep Pak, Aida Pekin, Büşra Eskizeybekve Türkiye ve dünyadan birçok tasarımcının İstanbul Modern özel seçkisi yer alıyor.

Tasarım Buluşmaları'nda Leyla Taranto

İstanbul Modern Mağaza'nın sanat ve tasarım konsepti çerçevesinde ayda bir cumartesi günü düzenlediği Tasarım Buluşmaları'nın bu ayki konuğu tasarımcı Leyla Taranto. Leyla Taranto 2006 yılından bu yana, kendi markası olan Toz Design için mücevher/takı ve obje tasarımı gerçekleştiriyor. Tasarıma bazen bir fikir, bazen de bir form ile başlayan Taranto, geleneksel malzeme ve üretim tekniklerini kullanmakla birlikte, farklı malzemeler ve üretim teknikleri ile denemeler yapmayı, yeri geldiğinde ise bu iki farklı yaklaşımı, alışılmış olanla farklı olanı, bir araya getirmeyi seviyor. Bu ayki buluşmanın 14 Şubat Cumartesi saat 16.00'da Sevgililer Günü gerçekleşmesi dolayısıyla tasarımcı, bu farklı günde özellikle "kalp" formlu takıları ile tasarım severlerle buluşuyor. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şahin Kaygun Karacadağ İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title