Haberler

İş arkadaşından dayak yiyen genç kadın sosyal medyadan yardım istedi

Güncelleme:

İstanbul'da bir markette çalışma arkadaşının saldırısına uğrayan kadın o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Genç kadın, saldırganın serbest kaldıktan sonra tehditlerinin sürdüğünü belirtti.

İstanbul'da bir markette çalışma arkadaşının saldırısına uğrayan kadın, saldırgan serbest bırakılınca o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaşıp yardım istedi.

Azime T.'nin görüntülerini paylaştığı olay 30 Temmuz'da öğlen saatlerinde bir markette meydana geldi. Marketin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Azime T., erkek çalışma arkadaşının saldırısına uğradı. Azime T.'yi darp eden kişi daha sonra boynundan tutarak yere düşürdü. Saldırganın yerdeki Azime T.'ye tekme attığı da görüntülere yansıyor. Saldırı kameranın görmediği açıda devam ediyor.

Genç kadının sosyal medyadan yardım istedi

Genç kadının sosyal medyadan yardım istedi

TEHDİTLERİNE DEVAM EDİYOR

Yaşadıklarını sosyal medyada paylaşan Azime T., marketteki vatandaşların yardımına koşmak yerine kaçmayı tercih ettiğini belirtti. Olayın polise aktarılmasından sonra saldırgan gözaltına alınarak tutuklandı. Azime T. saldırganın daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını ifade etti. Serbest kalan saldırganın tehditlerinin sürdüğünü kaydeden Azime T. sosyal medya aracılığıyla sesini duyurmaya çalıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya İstanbul DHA Haberler

500

Yorumlar (27)

ümit:

Olm noluyoruz la bi kendinize gelin. . delikanlı adam kadına el kaldırmaz!

22
1
yanıtYanıtla
nvb:

helal koçum

yanıt1
yanıt1
VATO:

Bir ülkede sosyal medyanın gücünden yardım isteniyorsa o ülkenin adaleti güçsüz demektir.

16
1
yanıtYanıtla
Seren çetin:

Gericiler bir birbirini yiyor

6
11
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Allah seninde belanı verecek bir gün de o zaman gerici mi ilerici mi olduğunu anlayacaksın.

yanıt5
yanıt3
Gerici:

Biz hep geride olacağız senin gibi eşsek e cüs diyeceğiz

yanıt0
yanıt0
abcd:

a101 de çalışıpta yüzü gülen bir kasiyer görmedim 3 kuruşa insanları eşek gibi çalıştırıyorlar.

10
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Bu arkadaşı 1 saatliğine elime verin. . Mümkünse odada yalnız olalım. . Çıkarttığımda değişimi paylaşırım. . Erkeklik bu değil . . Gevşek yaratık

11
0
yanıtYanıtla
TK:

yav kardeşim orada ikkinizde ekmeğiniz için çalışıyorsunuz nedir bu nefret kadınlarımıza ne ara bu kadar kin nefret kusuldu kadına şiddet insanlıga ihanettir yapmayın etmeyin

9
0
yanıtYanıtla
antiyobaz:

benim yakinima bu hareti yapacak gürcü bile kurtaramaz

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title