Haberler

Uyuşturucu etkisindeki genç üst geçitten aşağı atladı, korkunç anlar saniye saniye kameralara yansıdı

Güncelleme:

Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerindeki üst geçitte önceki gün saat 19.30 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre uyuşturucu madde bağımlısı olduğu öğrenilen 30 yaşındaki E.B. henüz bilinmeyen bir nedenle üst geçide çıktı. Genç bir süre sonra kendini aşağıya sarkıtmaya başladı.

İKNA ÇALIŞMALARI SONUÇSUZ KALDI

Üst geçitte şekilden şekle giren genci vatandaşlar fark ederek ikna etmeye çalıştı. Ancak çabalara yanıt vermeyen gencin atlayacağını anlayan vatandaşlar, yolu trafiğe kesti. O esnada genç kendini üstgeçitten aşağıya bıraktı.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTIĞI ÖĞRENİLDİ

Korku dolu anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Ameliyata alınan gencin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Polis ekipleri ise olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şişli 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (1)

Soner Karabuğa:

Tutsana aşşağıdan çekiyorsun adam zaten tribe girmiş ne yaptığını bilmiyor ses yapıyorsun birde anlamıyorki kimse anlamıyorki kimse

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title