Haberler

İstanbul'da Elektrik Kesintisi

İstanbul'un Bazı Semtlerinde 5, 7 ve 8 Ağustosta Elektrik Kesintisi Uygulanacak.

İstanbul'un bazı semtlerinde 5, 7 ve 8 Ağustosta elektrik kesintisi uygulanacak.

Sarıyer, Avcılar ve Beyazıt işletme müdürlükleri bölgelerindeki bakım ve onarım ile şebeke düzenleme çalışmaları yapılacak.

Bu nedenle Avcılar İşletme Müdürlüğü bölgesinde 5 Ağustos Pazar günü 05.00-20.00 saatleri arasında Mustafa Kemal Paşa, Cihangir, Esenyurt Sadetdere mahalleleri, Merkez, Üniversite, Denizköşkler mahallelerinin bir kısmı, Ambarlı Tesisler Yolu Sanayi, İhlas 1. Kısım Evleri, Beylikdüzü Organize Sanayi Sitesi, Amabarlı Liman Tesisleri, Kumcular Yolu BOTAŞ ve İGDAŞ tevzi istasyonları, Çuhadaroğlu Fabrikası, Firuzköy köy içi ve fabrikalar ile Haramidere Beysan Sitesi'ne elektrik verilemeyecek.

Aynı gün, Beyazıt İşletme Müdürlüğü bölgesinde ise 08.00-16.00 saatleri arasında Aksaray Yeraltı Geçidi, Atatürk Bulvarı Caddesi'nin bir bölümü, Teceddüt Sokak, Aksaray Çukur Pazar'ın bir kısmı ve Aksaray Polis Karakolu'nda elektrik kesintisi uygulanacak.

Sarıyer İşletme Müdürlüğü bölgesinde de 7 Ağustos Salı günü 10.00-14.00 saatleri arasında, Kilyos köyü Aygaz Villaları ve civarında elektrik kesintisi yapılacak.

Aynı bölgede 8 Ağustos Çarşamba günü ise 09.00-14.00 saatleri arasında Reşitpaşa Mahallesi Değirmentepe Akyan ve Barlas sokakları, Narlıtepe villaları, İspanya'nın İstanbul Konsolosluğu ve civarına elektrik verilemeyecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title