Haberler

1 Kişinin Öldüğü Duvar Çökmesi ile İlgili Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da 1 kişinin ölmesine bir kişinin de yaralanmasına neden olan duvar çökmesi kazasıyla ilgili yeni görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde site sakinlerinin yaşadığı korku kameralara yansıdı.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yaşanan ve bir kişinin ölmesine bir kişinin de yaralanmasına neden olan duvar çökmesi ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde yoldaki çatlakları inceleyen site sakinlerinin yaşadığı panik görüldü.

SİTE SAKİNLERİ BÜYÜK KORKU YAŞADI

İstanbul'un Başakşehir ilçesi Kayabaşı Mahallesi'nde geçtiğimiz salı günü bir sitenin istinat duvarının çökmesi sonucu, göçük altında kalan araçtaki 1 kişi ölmüş 1 kişi de yaralanmıştı. Olay anına ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde site sakinlerinin yoldaki çatlakları incelerken bir anda çökmenin meydana geldiği görülüyor. Bu sırada yol kenarındakiler büyük korkuyla kaçıyor.

NE OLMUŞTU?

Akşam sularında meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybettiğini 1 kişinin de yaralandığını İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir İstanbul DHA 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Adlt:

Açın devlete mahkeme alınız tazminatınızı

0
0
yanıtYanıtla
Sabi:

O mühendizi asacan

0
0
yanıtYanıtla
gemuda:

ah karayolları ve belediye yemin ediyorum hiç biriniz işinizi layıkıyla yapmıyorsunuzteftiş o kadar zayıf ki bu ülkede yurdum insanı can verdikten sonra. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Samsun:

Belediyenin yapinkontrol muhendisleri neyapiyor mutahit bastiriyor parayi olay bitiyor gercek bu bide her isteyen parayi bastirip mutahit belgesi aliyor sorumlu kim?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title