Haberler

İspanyol Basını: Arda Turan Tanınmayacak Halde

Güncelleme:

İspanyol basını, El Clasico'da oyuna giren Arda'yla ilgili "Oyuna girdiği an Barcelona'nın maçtan koptuğu an oldu. Oyuna girişi büyük bir yanlıştı. Arda tanınmayacak haldeydi." yazdı.

İspanyol basını, İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 31. haftasında oynanan ve Real Madrid'in deplasmanda Barcelona'yı 2-1 yendiği El Clasico ile ilgili verdiği haberlerde Barcelona'yı eleştirirken, teknik direktör Zinedine Zidane yönetimindeki Real Madrid'i övdü.Real Madrid'in takım ruhunu bu sezon ilk defa sahaya yansıttığını başlığa çıkaran El Pais ve El Mundo gazeteleri, eflatun-beyazlı takımın pes etmediği ve geriden gelerek Barça'nın yenilmezlik unvanı sonlandırdığı görüşüne yer verdi.

MARCELO: TARAFTARLARA BORCUMUZ VARDI

Yapılan yorumlarda, "Zidane'ın takımı maçın son yarım saatinde korkunç bir futbol oynadı. 1-0 yenik duruma düştükten sonra Nou Camp'ta galip geldi. Barça'nın 3 dişi (Messi, Neymar, Suarez) başarısızdı. Maçın belirleyici ismi Ronaldo oldu." denildi. Ayrıca, Real Madrid'li Marcelo'nun maç sonunda gazetecilere yaptığı açıklamada ligde 4-0 kaybettikleri ilk karşılaşmaya atfen "Taraftarlara bir borcumuz vardı. Madrid taraftarı her zaman kutlama yapmaya layık. Bu takım daha yukarılarda olmalı ve biz de her şeyimizi vermeliyiz." şeklindeki sözleri öne çıkarıldı.

AS: PORTEKİZLİ SONUCU BELİRLEDİ

Cristiano Ronaldo'yu manşetine çıkartan AS gazetesi de "Madrid 10 kişi oynadığı sırada Portekizli futbolcu sonucu belirledi." diye yazdı. Real Madrid'in 51 yıl sonra Nou Camp Stadı'nda yenik duruma düştükten sonra maçı galibiyetle bitirdiğine atıf yapan AS, Madrid takımının en iyisinin Casemiro olduğunu öne sürdü.

Katalan gazeteleri ise 24 Mart'ta vefat eden Johan Cruyff için maç öncesinde yapılan anma etkinliklerini manşetlerine çıkarttı.

SPORT: BARÇA KIYMET BİLEMEDİ

Sport, "Barça'nın oynamasını bilemediği bir El Clasico'ya rağmen Cruyff her zaman tarihte kalacak." ifadesini kullandı. "Barça, El Clasico'nun kıymetini bilemedi" ifadesini iç sayfalarında başlıkta kullanan Sport, "Madrid, Nou Camp'ta sahaya yarı ölü çıktı, psikolojik olarak canlanarak ayrıldı. Barça ise sezonun en belirleyici döneminin başladığı bir anda, en kötü zamanda bulutlardan indi. Barcelona'nın yenilgisi endişelendiriyor. Liderliğini sürdürse de Madrid'e hayat verdi" yorumunu yaptı.

EL MUNDO DEPORTIVO: GECE KÖTÜ BİTTİ

"Heyecan ve fren", "Onlar insan, Johan efsane" başlıklarını atan El Mundo Deportivo da Cruyff için yapılan anmanın herkesi heyecanlandırdığını ama gecenin kötü bittiğini yazdı. "Real Madrid, Nou Camp'ın neşesini kaçırdı." diye yazan gazete "Hayal kırıklığı mükemmel giden bir sezonu kirletmemeli." ifadesini kullandı. Diğer Katalan gazetelerinden La Vanguardia "Lig beklemek zorunda.", El Periodico da "Cruyff'a anma ve fiyasko." başlıklarını attı.

MARCA: ARDA OYUNA GİRDİ, BARÇA MAÇTAN KOPTU

İspanyol basınında Arda Turan ile ilgili yapılan değerlendirmelerde de Türk futbolcuya bu sezonki en kötü not verildi. Marca, "Oyuna girdiği an Barcelona'nın maçtan koptuğu an oldu. Bu denk mi geldi yoksa gelmedi mi bilinmez ama Türk futbolcu Rakitic'in yaptığından daha iyisini yapmak için hiçbir işe yaramadı." diye yazdı.

EL MUNDO DEPORTIVO: ARDA TANINMAYACAK HALDE

Sport, "Arda oynadı mı? Oyuna girişi büyük bir yanlıştı. Orta saha çok zayıf kaldı ve Madrid, Barça'nın üzerinden geçti.", El Mundo Deportivo da "Arda tanınmayacak haldeydi. Rakitic'in yerine oyuna girdi top ve maç Real Madrid'de kaldı. Hücumda sahada kendine bir yer bulamadı ve defansa daha az yardım etti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Real Madrid Arda Turan El Pais Spor Haberler

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış: Yargı eleştirilemez değildir

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

İsrailli temsilci, Birleşmiş Milletler'in Filistin kararını imha makinesine attı

500

Yorumlar (63)

Adınızı Yazın:

arda abartıldığı kadar iyi bi futbolcu değil yakında burdan postalarlar

124
4
yanıtYanıtla
çeşmeci:

Benden sana abi tavsiyesi, medya ile arana mesafe koy, işine odaklan. Yoksa sonun torinolu şabana benzer

17
3
yanıtYanıtla
sfather:

nasıl bi kariyerin varmış be, birine hakaret birine abi tavsiyesi falan, lan bahsettiğin adamlar türkiyenin eniyileri be

yanıt2
yanıt2
enes:

ardayı çok abarttılar çokda iyi oynamıyor zatenn

14
4
yanıtYanıtla
Yeah:

Ben diyorum bu adam barcaya gittiğinden beri bi haller oldu Barcelona''nın oyuncusuyan 2 kat daha fazla çalışmak zorundasın orası ne atletico ne de galatasaray benzer

16
1
yanıtYanıtla
UltrasMobil-IOS:

2.ci rüştü rençber vakaası :)))

16
1
yanıtYanıtla
OĞUZ:

BİRAZ KAFAYI FUTBOLA VERMESİ LAZIM ÇOK MAGAZİNEL OLDU.

17
0
yanıtYanıtla
BİLENNN:

arda tanınmayacak halde değildi, arda zaten böyleydi siz hep yanıldınız ardayı bana sorun o nerdeee futbol nerde :))

9
7
yanıtYanıtla
çene:

ardanın yawas yawas sonu geliyor demek

15
1
yanıtYanıtla
cosmos:

arda DEFFOOOLLL git artik barca dan, midem daha fazla kaldirmiyor

5
11
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title