Haberler

İrem Derici, "Bakire misin?" sorusuna Meryem Ana'nın fotoğrafını koyarak cevap verdi

Daha önce bir kere evlilik yapan İrem Derici, sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen "Bakire misin?" ve "Kadınlara ilgi duyuyor musun?" sorularına cevap verdi.

Açık sözlülüğüyle tanınan ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Her daim dobra kimliğiyle tanınan Derici, "Bakire misin?" sorusuna Meryem Ana'nın fotoğrafını koyarak cevap verdi.

"BUGÜNE KADAR KADINLARA İLGİ DUYMADIM"

Özel hayatı ve yaşantısı hakkında her türlü konuya açık yüreklilikle cevap veren İrem Derici, bir takipçisinin "Hemcinslerine ilgi duyduğun oldu mu? Yani kızlara" sorusuna "Yani kızlara diyerek açıkladığın için çok teşekkür ederim. Ben de sağlama yapmış oldum. Bugüne kadar olmadı" dedi. Bu konu hakkında gelen "Sanki sizde kızlara ilgi duyuyor algısı var biraz gibi ama" sorusuna da cevap veren Derici, "Ay aman kime ne duyduğum ne fark eder? Küpeştelere ilgi duyuyorum ben. Küpeşteseksüelim. Oldu mu aşkım" tepkisini verdi.

İrem Derici, 'Bakire misin?' sorusuna Meryem Ana'nı fotoğrafını koyarak cevap verdi

"BAKİRE MİSİN?"

2014 yılında radyocu ve aranjör Rıza Esendemir ile evlenen ve 2 yıl sonra boşanan İrem Derici, "Bakire misin?" sorusuna Meryem Ana'nın fotoğrafını paylaşarak "Hatta kalın lütfen bağlıyorum" diyerek şaşırttı.

İrem Derici, 'Bakire misin?' sorusuna Meryem Ana'nı fotoğrafını koyarak cevap verdi

İrem Derici, 'Bakire misin?' sorusuna Meryem Ana'nı fotoğrafını koyarak cevap verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya İrem Derici Meryem Ana Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

AŞK ADAMI:

AT AĞIZLI KARI

25
8
yanıtYanıtla
kralex:

iyi iste bide olumlu tarafından bakk :))

yanıt0
yanıt0
Amedspor:

Alın size Türk toplumu :)))

15
18
yanıtYanıtla
Türkoğlutürk:

sen nesin adam gibi açıklasana

yanıt4
yanıt1
SIVAS SPOR:

AMEDSPOR: Once sizin kirolardan bahsedelim istersen :)

yanıt6
yanıt0
Dayoeoyo:

İnançla dalga geçtiği için derhal dava açılmalı. .

12
20
yanıtYanıtla
asdfdsjıo:

hatta asılsın değil mi

yanıt29
yanıt3
brunson:

bu saçma soruları düşünüp soran bir toplumla aynı zamanda aynı ülkede yaşamak gerçekten çok acı

28
2
yanıtYanıtla
Mert:

Bu amlasak takımına anladığı dilden konuşsana, küpeştenin ne olduğunu nereden bilecek bu cahil cüheyla takımı..

16
9
yanıtYanıtla
boğa:

küpeştenin farscasını açıkla. . . . .

yanıt1
yanıt6
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title