Haberler

İntihar girişiminde bulunan genci Kaymakam ikna etti

Güncelleme:

Eskişehir çevreyolunda intihar girişimi meydana geldi. Yol üstündeki trafik levhasının üzerine çıkan şahıs parasızlıktan yakındı, kaymakamın gelmesini istedi. İntihar girişimi sebebiyle 3 şeritli yolun 2 şeridi polis tarafından kapatılırken olay yerine gelen kaymakam, şahsa yardım sözü verince intihar girişimi sonlandı.

Eskişehir'de bir şahıs, çevreyolunda yön levhasına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Tepebaşı Kaymakam Erdinç Yılmaz olay yerine gelip 'yardım sözü' vererek şahsı aşağı indirdi.

5 METRE YÜKSEKLİKTEKİ TRAFİK LEVHASINA ÇIKTI

Olay, Eskişehir-Ankara karayolu üzeri, Anadolu Üniversitesi Havacılık Parkı yanında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yardıma muhtaç olduğu öne sürülen Hasan İ. (28), saat 17.30 sıralarında Eskişehir-Ankara çevreyoluna geldi. Burada yol üstüne konumlandırılan yaklaşık 5 metre yükseklikteki trafik yön levhasına çıkan şahıs, atlamak istedi.

İntihar girişiminde bulunan genci Kaymakam ikna etti

"POLİS, İTFAİYE MERDİVENİYLE ŞAHSIN YANINA ÇIKTI"

Hasan İ.'yi gören çevredekiler durumu polis, 112 Acil Sağlık ve Eskişehir İtfaiyesi ekiplerine bildirdi. Olay yerine intikal eden ekipler, 3 şeritli yolun 2 şeridini kapatarak güvenlik önlemi aldı. Ardından yol üzerine atlama yatağı hazırlanarak bir polis, bir itfaiye eri merdivenle şahsın bulunduğu yere çıktı. Burada Hasan İ.'yi ikna etmeye çalışan ekip, ilk hamlesinde başarılı olamadı. Daha sonra para yardımı istediğini söyleyen şahsa, polis cüzdanındaki parayı çıkarak inmesi halinde kendisine vereceğini söylese de Hasan İ., yine ikna olmadı.

İntihar girişiminde bulunan genci Kaymakam ikna etti

"UZUN UĞRAŞLAR SONUCU, KAYMAKAM İKNA ETTİ"

Ardından Hasan İ.'yi ikna edemeyen polis ekipleri, "Ne istiyorsun" diye sordu. Şahıs, yardıma muhtaç olduğunu ve kaymakamlıktan yardım istediğini belirtti. Ekipler, kendisine yardımcı olacaklarını ve kaymakamlığa bizzat götüreceklerini söyleseler de, Hasan İ. yine ikna olmadı ve kaymakamın gelmesini istedi. Bir süre sonra olay yerine gelen Tepebaşı Kaymakamı Erdinç Yılmaz, şahısla iletişime geçti. Aşağı inmesi halinde kendisine yardım edeceğine söz veren Kaymakam Yılmaz, havanın soğuk olduğunu daha fazla durmamasını söyledi. Hasan İ., yine ikna olmayınca Kaymakam Yılmaz bu kez itfaiye aracının üstüne çıkarak sesini duyurmaya çalıştı. Yaklaşık yarım saat süren karşılıklı konuşma sonunda Hasan İ. bu kez ikna olarak polis ve itfaiye ekiplerince aşağı indirildi.

İntihar girişiminde bulunan genci Kaymakam ikna etti

KAYMAKAM TALİMAT VERDİ

Aşağı indirilen Hasan İ.'ye yardım edeceğine tekrar söz veren Tepebaşı Kaymakamı Erdinç Yılmaz, şahsın hastane kontrolünün ardından Tepebaşı Kaymakamlığına getirilmesini istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Tepebaşı Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

IHTIYAR:

Birakin atlasin keyfimiz gelsin looo

1
29
yanıtYanıtla
RACO:

aman ha fakirlikten falan demeyin birilerine dokunuyor ucu sonra rahatsız olurlar bi talimat hooop haber içeriği değişir bu haberde akşama doğru parasızlıktan değilmiş yav karısı terk etmişe döner:))))

13
3
yanıtYanıtla
.:

Ülkede gecim sıkıntısımı var kesin nurası norveç dir yoksa türkiyede her evin önünde 3 araba var

8
6
yanıtYanıtla
BÜLENT:

KAYMAKAM BEYİ YILLARDIR TANIRIM, GÖRDÜĞÜM BİLDİĞİM EN KİBAR EN BEYEFENDİ DEVLET BÜYÜKLERİNDENDİR. HİÇ KALP KIRMAYAN MÜKEMMEL BİR İNSANDIR.

8
0
yanıtYanıtla
tirrek:

geçen hafta ankara ölbaşında da karayolları tabelasına çıkmıştı bu adam

1
2
yanıtYanıtla
Yolcu:

Intihar care degil, Pes etmek yok

1
1
yanıtYanıtla
Ercan:

Parasızlık ve Açlık zor şey , yaşayan bilir. ben 8 ay sadece kuru ekmek ile suya bandırıp yediğim günleri Asla unutmam , Allah kimseye vermesin ama vazgeçmeyin , kapılar yüzünüze vurulur derecesine kapansa da , siz yola devam edin , umut fakirin ekmeğidir. Ata sözünü ben yaşadım , Vazgeçmedim Allah''a çok şükür çorbam kaynıyor buda bana yeter. Dünyada Halen iyi ve vicdan sahibi insanlar var bunu da sakın unutmayın. . .

1
0
yanıtYanıtla
ceto:

GECEN HAFTA YINE HABERDEYDI BU ADAM :. . . haberi bulucam. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title