Haberler

İngiliz sevgilisini 2 yerinden bıçaklayan firari, İzmir'de yakalandı

Güncelleme:

İngiliz sevgilisine yaptığı romantik evlilik teklifinden yalnızca 3 ay sonra kadını bıçaklayan aşçı, tutuklanarak cezaevine konmuştu. Konulduğu cezaevinden firar eden 40 yaşındaki adam, polisin kurduğu tuzak sonucu yakalandı.

Bodrum'da, 2 yıl önce havalimanında romantik bir evlilik teklifi yaptığı İngiliz sevgilisi Faiza Drid'i (43), bu anlardan 3 ay sonra yüzünden ve boğazından bıçaklayarak ağır yaralayan aşçı Fatih Zencir (40), yapılan yargılama sonunda konulduğu açık cezaevinden firar etti. İzmir'de yaşamaya başlayan ve iş arayan Zencir, kendilerini kafeterya sahibi olarak tanıtan ve eleman aradıklarını belirten polisle buluşunca yakalandı. O anlar, kafeteryanın güvenlik kameralarınca görüntülendi.

İngiliz sevgilisini 2 yerinden bıçaklayan firari, İzmir'de yakalandı

HAVALİMANINDA ROMANTİK TEKLİF

Aşçılık yapan Fatih Zencir, İngiltere'nin başkenti Londra yaşayan ve burada süpermarket müdürlüğü yapan Faiza Drid ile Bodrum'da tanıştı. İkili, gönül ilişkisi yaşamaya başladı. Zencir, 18 Nisan 2017'de, Londra'dan Milas- Bodrum Havalimanı'na gelen sevgisini Drid'e romantik bir evlilik teklifi hazırladı. Yere güller döküp, mumlarla 'Will you marry me' (Benimle evlenir misin) yazarak, sevgilisini Dış Hatlar bölümünde karşıladı. Sürpriz evlilik teklifini kabul eden ve duygulanan Drid, Zencir'in boynuna sarıldı. Ardından Fatih Zencir, diğer yolcu ve yolcu yakınlarının alkışları eşiliğinde Drid'e yüzük taktı.

İngiliz sevgilisini 2 yerinden bıçaklayan firari, İzmir'de yakalandı

3 AY SONRA BIÇAKLADI

Çiftin mutluluğu uzun sürmedi. Fatih Zencir, kıskançlık nedeniyle Faiza Drid ile sık sık tartışmaya başladı. Evlilik teklifinden üç ay sonra, 2017'nin Temmuz ayında, ikili Bodrum Bitez sahilinde buluştu ve yine tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine, alkollü olan Zencir, Drid'e saldırıp, onu boğazından ve yüzünden bıçakladı. Ağır yaralanan talihsiz kadın, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Drid, bir süre yoğun bakımda kaldı. Talihsiz kadın, tedavisinin tamamlanmasının ardından, ülkesine döndü.

İngiliz sevgilisini 2 yerinden bıçaklayan firari, İzmir'de yakalandı

CEZAEVİNDEN FİRAR ETTİ

Fatih Zencir ise olayın üzerinden 10 saat geçmesinin ardından saklandığı evde yakalandı. Adliyeye sevk edilen Zencir tutuklandı. Yapılan yargılamanın ardından Zencir, bu suçtan toplam 7 yıl 6 ay hapis cezasına mahkum edildi. Zencir, bir süre sonra, cezasını çektiği Muğla'daki açık cezaevinden firar etti.

İngiliz sevgilisini 2 yerinden bıçaklayan firari, İzmir'de yakalandı

POLİS KENDİ YÖNTEMİYLE YAKALADI

İzmir'in Karabağlar ilçesindeki babasının yanında kalmaya başlayan ve maddi sıkıntılar yaşayınca 'Yücel Çağlayan' sahte ismiyle sosyal medya hesabı açıp, iş aramaya başlayan Zencir'in oyunu, Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Önceleme Büro Amirliği ekiplerince fark edildi. Bunun üzerine aynı sosyal medya platformunda polis de bir hesap açtı ve kendilerini ilçe sınırlarında bulunan Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir kafeteryanın sahibi olarak tanıtıp, Zencir'e aşçıya ihtiyaçları olduğunu bildirdi. Geçen 9 Ağustos'ta, iş görüşmesine gittiğini zannederek verilen adrese gelen Zencir, polis ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Zencir, emniyetteki ifadesinin tamamlanmasının ardından, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

YAKALANMA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Önceleme Büro Amirliği ekiplerinin, Zencir'i yakaladığı anın görüntüleri, işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, kendini kafeteryanın sahibi olarak tanıtan polisin bir masada tek başına oturduğu, yanına Zencir'in gelmesinin ardından kısa süre sonra diğer polislerin de geldiği ve cezaevi firarisini gözaltına aldığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (30)

Eser:

Yüzünden ve boğazından yaralamış adam öldürmek amaçlı yapmıştır değil mi. Peki bu adamın açık ceza evinde ne işi var arkadaşım. Ülkenin kanunları suçluları korumak üzerine mi yazıldı anlamıyorum gerçekten.

19
0
yanıtYanıtla
athırsızı:

tam at hırsızı nerden bulmuş bu hanzoyu yazık kadına

17
0
yanıtYanıtla
YAZIK:

Malesef bizim Türk erkekleri cahil ve kaba

13
2
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Yazik kardes bizim kadinlarimiza kizlarimizda simdiki devirde az degil

yanıt2
yanıt1
marmarisli:

bu salak İngiliz kadınlarını hiç anlayamıyacağım şu adama bakın suratında meymenet yok git afrikadan hiç medeniyet görmemiş birini sev bunları yaşamazsınız İngiliz bayanlar, aynı şeylerin kat be kat fazlası marmariste yaşanmakta bu doğulu insan görünümlülerle arkadaşlık kuran İngiliz kadınlarının başına gelenleri bir bilseniz kırk ta yılda bir basına yansıyanın lafı olmaz turizm bitti bu pkk uzantıları yüzünden uyuşturucu ve fuhuş Marmaris turizminin özeti ve hiçbir yetkili bir şey yapmıyor

9
2
yanıtYanıtla
yecuc mecuc:

doğru tesbit malesef bu tipler tüm türkiyeyi talan ettiler

yanıt2
yanıt2
artvinli:

zaten san kadını alsa idin aldığın maaş bunun parfümüne, kremine, giyimine yetmezdi sorun burada zaten

10
0
yanıtYanıtla
tommas:

sen Artvin den anlayamazsın bunu. Zaten kadını almadaki amaç kadının parasıyla kendisine hayat kurmak. Türkiyedeki gıbı 2020 lira maaş alınmıyor orada. asgari ücret 1800 sterlin

yanıt1
yanıt4
ARTVİNLİ:

TOMMAS haklısın tabiki anlamayız biz artvinliler karı parası yemek için avrupaya gitmeyiz sen demekki sen gitmişsin ismini bile tommas yapmışsın

yanıt1
yanıt0
ERKEK BOZMASI MÜSVETTELER:

Adam adamlığını erkekliğini yapsaydı kadının onun parasına ihtiyacı yoktu. Kadın zaten market müdürüdür. Salakça yorum yazmayın cahiller

yanıt0
yanıt0
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title