Haberler

İkiz plakayla milyonluk vurgun yapan hırsızlar, jandarma tarafından yakalandı

Güncelleme:

Tekirdağ'da bir fabrikadan ikiz plakalı araç ile 20 ton ağırlığında ve yaklaşık 1 milyon TL değerinde kumaş alan, ancak götürmeleri gereken adrese teslim etmeyerek kumaşları çaldığı iddia edilen şüpheliler, jandarma ekiplerince yakalandı.

Tekirdağ'ın Ergene'de ilçesindeki çekici ve tıra bir fabrikadan yüklenen ve Adapazarı'na teslim edilmesi istenen 1 milyon lira değerindeki kumaş ortadan kayboldu.

Yöneticilerin ihbarı üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Kayıp kumaşların izini süren jandarma ekipleri şüphelilerin peşine düştü.

İkiz plakayla milyonluk vurgun yapan hırsızlar, jandarma tarafından yakalandı

İKİZ PLAKAYLA VURGUN YAPTILAR

Çekici ve dorse plakasının ikiz plaka olduğunu, kumaşları teslim alan sürücünün fabrika yetkililerine ibraz ettiği Selçuk Yıldırım adına düzenlenmiş ehliyetin de sahte olduğunu belirleyen Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ile Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ikiz plakalı araçlar ve çalınan kumaşlar ile olayı gerçekleştiren şüphelilerin peşine düştü.

ARAÇ TERK EDİLMİŞ HALDE BULUNDU

Fabrikanın güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan ve ilk olarak olayda kullanılan 11 AU 411 plakalı çekiciyi İstanbul Beylikdüzü'nde terk edilmiş olarak bulan jandarma ekipleri Eyüp ilçesinde de ikiz plakalı dorse ve çalınan kumaşların saklandığı iki ayrı depoyu tespit etti.

İkiz plakayla milyonluk vurgun yapan hırsızlar, jandarma tarafından yakalandı

4 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

İkiz plakalı çekici ve dorse ile Ergene ilçesindeki fabrikadan Adapazarı'na götürülmek üzere alınan ancak yerine teslim edilmeyen kumaşlara el koyan ekipler olayla ilgili olarak da 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Adapazarı Tekirdağ Jandarma Haberler

500

Yorumlar (10)

CENGİZHAN:

İŞİ GÜCÜ BİR BİRİNİ DOLANDIRMA KISA YOLDAN ZENGİN OLMA PEŞİNDE OLAN BİR MİLLET ASLA MEDENİ GELİŞMİŞ BİR ÜLKE TOPLUM OLAMAZ.

13
0
yanıtYanıtla
kıng:

dızılerde ınsanları kolay para kazanmaya teşvik etmeye devam etsin

12
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bence cezalar caydırıcı değil ömür boyu yapıyorsun yine umursamıyorlar. içeri giren biri öyle çalıştırılmalıki çalışmayana yemek yok giibi ordan çıkan o günleri öyle bir anlatmalıki duyan korkusundan yere izmarit bile atamamalı

8
1
yanıtYanıtla
cakal ali:

bence firmalar mali teslim eder iken o gelen insanin ve mal yuklu iken fotosunu cekecek orda ne zaman mal yerine vardi mi o zaman en fazla 6 ay icin de o fotoyu silecek gerek gørur isen parmak izi de alinacak tabi o parmak icin anlasma borc su yerine gecmeyecek sonuc da bos kagit olur ise birileri doldurup baska amac icin de kullanir en mantiklisi foto ve video cekmek ner mallari teslim alir iken ve bu tip suclar da direk mallarina el konacak malli yok ise ømur boyu hapis verir akli basina gel

2
0
yanıtYanıtla
Ne farkeder:

Video kaydı var zaten . Sahislar ve yuklenen mallar bariz meydanda

yanıt1
yanıt0
Haso:

Balkonda oturuyoruz,bir araba durdu müzik kurtlar vadisi ses o biçim.eline bir tahta parçası,iş yeri var karşı binada tüm camları kırdılar.

1
0
yanıtYanıtla
sss:

sende izledin hemı bunu da anlatıyon daha mahallene sahıp cıkmıyon sen bır sey olmaz

yanıt1
yanıt0
Volkan:

Nakliyet firmaları yerine Lojistik firmaları seçilmeli, bunlar dahakurumsal.

1
0
yanıtYanıtla
Erol erol:

Ne fark ediyor biri nakliye biri lojistik ikiside aynı işi yapıyor biri birinden daha büyük başka fark yok güvenilirlik önemli olan

yanıt1
yanıt0
Seda karakoç:

Ne güzel işte canlı canlı film izlemiş hahaha çekimleri nerede devam edecek acaba hahahha ??????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title