Haberler

İbrahim Üzülmez Doludizgin! Yine Kazandı

Güncelleme:

İbrahim Üzülmez'in takımı Gençlerbirliği, sahasında konuk ettiği Kayserispor'u 2-0 geçti. İbrahim Üzülmez'in takımı 7'de 6 yaptı.

Süper Lig'in 2. yarısında teknik adam olarak İbrahim Üzülmez ile anlaşan ve yükselişe geçen Gençlerbirliği, deplasmanda Kayserspor'u ilk yarıda bulduğu gollerde 2-0 yendi. Kırmızı Siyahlı ekibe galibiyeti getiren golleri 22. dakikada penaltıdan Stancu ve 40. dakikada Djalma Campos kaydetti.

7'DE 6 YAPTI

Alınan bu sonuçla Gençlerbirliği puanını 31'e yükseltirken, Kayserispor 23 puanda kaldı. İbrahim Üzülmez takımı ile çıktığı 7 maçında 6'sında galip gelerek ligin 2. yarısında büyük bir başarıya imza atmış oldu.


Kaynak: AA / Spor

Gençlerbirliği Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (22)

timsah123:

bjk ile yine karşılaşsın geçer kıyağını. tamam her takım yenilebilir ama yüreğini maça koymak lazım. o maçta koymamıştı da.

2
21
yanıtYanıtla
misafir:

ya saçmalamayın bi bakın ligde eskı besıktaslı hocaların calıstırdıgı takımlar en cok bjk ya zorluk cıkamrıs gecmıse bakın bı

yanıt1
yanıt0
Seyfi Bilgin Mobil-IOS:

Helal İbo devam inşallah çok iyi yerlere gelirsin sen gönlümüzün deli İbo su sun

18
3
yanıtYanıtla
besiktasli ibo:

besiktasa asilmadi ibo

4
16
yanıtYanıtla
oğuz:

takımı insan gibi yönetince böyle oluyor maya da iyi demek ki takımda helal olsun. biz de şenol un saçmalarıyla hiç ile bitireceğiz sezonu ayrıca beşiktaşlıyım ama fenerbahçe çok daha kaliteli takım ruh yok bizde de yok.

8
5
yanıtYanıtla
kayseriliMobil-ANDROID:

tarihi boyunca gs ye şikeyle mac veren anlayisla biyere gidemeyiz

6
7
yanıtYanıtla
asil:

deli ibo şenol güneş e on basar

5
5
yanıtYanıtla
özhas cimbomlu:

Cimbomumuza yakışır bu İbo. Bizi zırdeli yapar, takımı da şampiyon. . . !!!

10
0
yanıtYanıtla
carsi88:

Hosttt sabriniz calistirsin sizi

yanıt0
yanıt0
lil wayne:

deli lan bu adam

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title