Haberler

İbrahim Tatlıses'in sunacağı İbo Show'un yayın tarihi belli oldu

Güncelleme:

İki hafta önce İzmir'de meydana gelen deprem sonrası yayın günü değiştirilen İbo Show, 14 Kasım'da ilk bölümüyle ekrana gelecek. Programın ilk konuğu ise Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer olacak.

İmparator lakaplı İbrahim Tatlıses, 9 yıl aradan sonra İbo Show ile ekrana geri dönüyor. Yapımcılığını Poll Production ve Global Medya'nın üstlendiği İbo Show, ilk bölümüyle 14 Kasım Cumartesi 20.00'de Star TV'de yayınlanacak.

SİBEL CAN VE TATLISES DÜET YAPIYOR

Yıllar önce geçirdiği kaza sonrası müzik kariyerine ara veren İbrahim Tatlıses, yeni programında yeniden şarkı söyleyecek. İlk fragmanın yayınlandığı programda Tatlıses ile Sibel Can düet yapıyor.

İbrahim Tatlıses'in sunacağı İbo Show'un yayın tarihi belli oldu

İbrahim Tatlıses'in sunacağı İbo Show'un yayın tarihi belli oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Sibel Can Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (41)

ADSIZ:

TELEVİZYONDA GÖRMEK İSTEMİYORUM MÜZİK ŞİRKETİ ÜZERİNDEN KAÇ KİŞİNİN HAKKINI YEDİ . 2 KADINI BACAĞINDAN VURDURDUĞU OLAYDA MALUM .

31
5
yanıtYanıtla
S.S:

İBO GÖRÜNCE KANAL DEĞİŞTİRİYORUM İZLEMİYORUM UMURUMDA DEĞİL.

24
10
yanıtYanıtla
Bulut:

Helal olsun! Aynen ben de kanal degistiriyorum.

yanıt12
yanıt5
KÜRŞAT:

Zorlama evlat tutmaz artık iyisiyle kötüsüyle tarihin derin sayfalarına geçtin

19
14
yanıtYanıtla
xxxxx:

Çok lâzımdı memlekete

30
3
yanıtYanıtla
ibe:

gel artık urfalı özletin kendini türkiyeyi dünyaya tantan adam

9
23
yanıtYanıtla
TOPLUM:

BAŞKA BİRİNİ BULAMADINIZ MI GECE PROGRAMI YAPTIRACAK.

22
10
yanıtYanıtla
gs:

senin devrin bitti

22
10
yanıtYanıtla
.........//////////:

BU PROGRAMIN ÖMRÜ FAZLA OLMAZ. YAKINDA YAYINDAN KALKAR. . .

25
7
yanıtYanıtla
vatandaş:

seni sesini şovunu istemeyenlerde biliyorlarki hala evet hala Türkiyenin en büyük SES i sin. . . içlerinden demek gelmiyo o başka hastalık.

8
22
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title