Haberler

Yaklaşık 20 yıldır sokakta yaşayan adam, hurda otomobilin içinde ölü bulundu

Güncelleme:

İzmir'de, yaklaşık 20 yıldır sokakta yaşayan 53 yaşındaki Muammer Ergül, hurda otomobilin içinde ölü bulundu. Ergül'ün cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

İzmir'in Bornova ilçesinde, yaklaşık 20 yıldır sokakta yaşadığı öğrenilen Muammer Ergül (53), hurda otomobilin içinde ölü bulundu. Ergül'ün kesin ölüm nedeninin tespiti için, otopsi yapılacağı öğrenildi.

HURDA OTOMOBİLDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Olay, saat 15.00 sıralarında Rafet Paşa Mahallesi 5070/1 Sokak'ta meydana geldi. Hurda otomobilde bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını fark eden çevredekiler, durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobildeki kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.

YAKLAŞIK 20 YILDIR SOKAKTA YAŞADIĞI ÖĞRENİLDİ

Polis ölen kişinin sokaklarda yaşayan Muammer Ergül olduğunu saptadı. Yaklaşık 20 yıldır sokaklarda yaşadığı öğrenilen Ergül'ün, bir dönem İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde akciğer kanseri tedavisi gördüğü ancak tedavisini yarım bıraktığı öğrenildi. Savcının incelemesinin ardından Ergül'ün cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, Ergül'ün ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (5)

Fatih:

Allah rahmet eylesin. Allah günahlarını affetsin. 20 yıldır hicmi biri yardım eli uzatmadi

13
0
yanıtYanıtla
starsss:

yazik allah rahmet eylesin. Sokakta yasiyormus hemde 20 yildir . Sokakta yasayanlarin sayisinda artis var gordugum kadariyla hep haberlerde belirtiliyor. yardima ihtiyaci olanlar goz onunde bulunduranlar bunlarada cozum bulsunlar lutfen belediyelere, muhtarlara yani yetkili kisilere sesleniyorum. Ac birakmiyoruz deniliyor ancak acikta birakinlanlari de gorun lutfen. . . . . . .

4
0
yanıtYanıtla
SEBAHİTTİN ÖZBEK:

BU ADAMIN BU GARİP ÖLÜMÜ BU TOPLUMUN AYIBI BENCE. . ALLAH AŞKINA 20 YILDIR ORADA BULUNAN DEVLET YETKİLİLERİ BU ADAMIN YALNIZ SOKAKTA YAŞAMASINA NASIL RAZI OLMUŞ. . NEDEN GÖRMEMİŞLER ADAMI. . NEDEN ALIP YURDA YERLEŞTİRMEMİŞLER. . VALİSİ, KAYMAKAMI, BELEDİYE BAŞKANI. SYDV BAŞKANI, EMNİYETİ, ZABITASI KÖR MÜ OLDUNUZ LA GARDAŞIM SİZ. . . ASLINDA ORADA BULUNAN DEVLET GÖREVLİLERİ YARGILANMALI. . SİZİN GÖREVİNİZ HALKIN ESENLİĞİNİ VE GÜNÜBİRLİK İHTİYAÇLARINI TEMİN ETMEK DEĞİLMİ. . . SLLSH HEPİMİZE SORACAK BU HESABI

0
0
yanıtYanıtla
HAKAN:

Bu hepimizin ayıbı gerçekten hakkıyla etrafımızdaki muhtaçları görebilip elimizden geleni yapabiliyormuyuz ? Yazık gerçekten yazık bize. . . Allah bu dünyada çektiklerini günahlarına kefaret etsin amcam. Mekanın Cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
İlda:

Rabbim böyle insanlara merhamet etsin 20/yıldır sokakta yaşamakta ne hiç kimse mi yardım elini uzatmadı hastaneye yattığında nasıl tedavi gördü acaba parası yoksa tedavi de olamazdı adam yarım bırakmakta haklı kendince masrafları nasıl karşılayacaktı zaten parası olsaydı sokakta kalmazdı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title