Haberler

Hükümetin Tarım Alanındaki Hizmetleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, AK Parti İktidarının Çiftçinin Mağduriyetini Ortadan Kaldırdığını Açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, AK Parti iktidarının çiftçinin mağduriyetini ortadan kaldırdığını açıkladı.

Milletvekili Mahmut Göksu, her alanda olduğu gibi tarım alanında da AK Parti iktidarının önemli hizmetlere imza attığını kaydetti. Göksu, "AK Parti iktidarı çiftçimize sahip çıkmış ve gerekli destekler verilmiştir. Çiftçinin mağduriyetinin ortadan kalktığını rakamlar ortaya koymaktadır. AK Parti iktidara gelmeden 2001 yılında Adıyaman'da çiftçiye 20 milyon YTL civarında bir destek yapılmış. AK Parti iktidarı 2002 yılında 34 milyon 621 bin 686 YTL destek sağlamıştır. Bu rakam 2005 yılında 49 milyon 345 bin 526 YTL, 2006 yılında yaklaşık 60 milyon YTL'dir. Tarım ve hayvancılığı desteklemeyi amaçlayan AK Parti hükümeti bu kapsamda doğrudan gelir desteği, mazot ve gübre desteklerinin yanında toplam 35 farklı kalemde destek vermektedir. Ayrıca önceki yıllara göre AK Parti iktidarı döneminde tarım ve hayvancılık sektörüne yapılan destekler paraya en çok ihtiyaç duyduğu dönemde verilmektedir. Çiftçinin yüzü AK Partiyle güldü" dedi.

(AA-ST-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title