Haberler

"Hükümet Kadın 2" Filminin Galası Antalya'da Yapıldı

Sermiyan Midyat'ın yazdığı ve yönettiği "Hükümet Kadın 2" filminin Antalya galasında oyuncular, sinemaseverlerle bir araya geldi

Sermiyan Midyat'ın yazdığı ve yönettiği "Hükümet Kadın 2" filminin Antalya galası yapıldı.

Özdilek Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen filmin galasına yönetmen Sermiyan Midyat, oyuncular Burcu Gönder, Bülent Çolak, Nazmi Kırık ve Bahadır Efe katıldı.

Gala gösteriminde oyunculara büyük ilgi gösteren sinema severler, daha sonra sorular yöneltti. Sinemaseverler ile hatıra fotoğrafı çektiren oyuncular, ardından sanatseverlerle filmi izledi.

Midyat, filmin gösteriminin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce filmin galası için İstanbul, Köln ve İzmir'de bulunduklarını söyledi.

Bugün ise Antalyalı sinema severler ile bir araya geldiklerini kaydeden Midyat, yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını anlattı.

"Hükümet Kadın 2" filminin 1949'da, ilk filmin ise 1956'da geçtiğini dile getiren Midyat, "Henüz ilk filmi izlemeyenler ikincisinden de başlayabilir. İlk filmde yüzde 65 komedi varsa bunda komedi yüzde 95. Bu film daha gülmece. Antalyalı sinema severlere ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - Antalya

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title