Haberler

Ağrı'da Hortum Ağaçları Söktü

Güncelleme:

Ağrı'da sabah saatlerinde başlayan sağanak ve şiddetli rüzgar nedeniyle oluşan hortumda 1 kişi yaralandı.

Ağrı'da hortum ağaçları söktü- Sabah saatlerinde başlayan sağanak ve şiddetli rüzgar nedeniyle oluşan hortumda 1 kişi yaralandıAĞRI (AA) - Kentte sabah saatlerinde başlayan sağanak ve şiddetli rüzgar nedeniyle oluşan hortumda 1 kişi yaralandı.Merkeze bağlı Anakaya köyünde, sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına ve sağanak yağış hortuma dönüştü. Hortum nedeniyle bazı evlerin çatıları uçtu, devrilen elektrik direkleri ve ağaçlar evlere zarar verdi. Üzerine ağaç devrilen Salih Polat (55) yaralandı.112 Acil Servis ambulansıyla Ağrı Devlet Hastanesine kaldırılan Polat'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.TEDAŞ ekiplerine haber veren köy sakinleri, direklerdeki enerjinin kesilmesinin ardından etrafa saçılan sac ve kalasları topladı.Köy sakinlerinden Sıddık Polat, AA muhabirine, akşam saatlerinde fırtınanın etkisiyle hortum oluştuğunu söyledi.Hortumun çok zarar verdiğini belirten Polat, şunları kaydetti: "Öyle bir hortumdu ki hayvanı bile havada uçurdu. Elektrik direklerini, ağaçları yerinden söktü, çatı ve ahırları yıktı. Uçan briketler camlardan eve kadar girdi. Gerçekten bayağı zarar verdi, çok kötü bir felaket oldu. Hortumdan dolayı abimin üzerine de ağaç devrildi. Ambulansla hastaneye götürüldü. Köyde yaklaşık 7 ev hasar gördü." -

Kaynak: AA / Güncel

Salih Polat Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title