Haberler

Hırsızlıktan aranan firari hükümlü, adliyede yakalandı

Güncelleme:

Eskişehir adliyesinde, polisin dikkatini çeken bir şahıs, kimlik kontrolü sırasında kaçmaya çalıştı. Adliye içinde kısa süreli kovalamaca sonrası yakalanan şahsın hırsızlıktan aranan cezaevi firarisi olduğu anlaşıldı.

Eskişehir'de, hırsızlıktan yakalama kararı bulunan Murat A, adliyede polis ekiplerince yakalandı. Hırsızlıktan kesinleşmiş hapis cezası olan cezaevi firarisi Murat A, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hırsızlıktan aranan firari hükümlü, adliyede yakalandı

KOVALAMACANIN ARDINDAN YAKALANDI

Eskişehir'de yaşayan Murat A'nın, adliyede durumundan şüphelenen polis ekiplerince yapılan kimlik kontrolünde, hırsızlık suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. Bu sırada kimliğini alarak kaçmaya çalışan Murat A, adliye polisiyle yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen Murat A, kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir Haberler

500

Yorumlar (16)

DOĞULU:

POLİS boşuna zahmet görmüş çünkü ülkemizde uyuşturucu satıcıları ve hırsızların cezası yok bu kapıdan giriyor öbür kapıdan çıkıyor

34
0
yanıtYanıtla
Eşitlik:

Hani bekçilik yaş sınırı 30 du hırsızın kolundan tutan bekçi 50 yaşından fazla görünüyor bu nasıl bir adelet ki ben 31 yaşımda başvuracaktım 30 yaş sınırından dolayı başvuramadım. Görüyorum ki babam yaşındaki adamlar nasıl bir torpil yapmış ki bekçi olmuş.

8
13
yanıtYanıtla
Adalet:

o bekçinin 20 yıllık eski bekçilerden olmadığı ne malum. Allah tan olamamışsın da senin gibi dikkatsiz birine canımız emanet edilmemiş.

yanıt3
yanıt0
16 BRS:

SENİN BEKÇİLİK SINAVINA BAŞ VURMAN BİLE HATANIN BAŞINDAN BELLİ 1. GÖZÜN KÖR 2. BEKÇİ KAHVERENGİ ELBİSE GİYER POLİS LACİVERT SEN NEREDE YAŞIYORSUN KARAKOLUN İÇERİSİNE BİLE ALMALARI HATA YARIN BİR OLAY OLSA HIRSIZI DİYE TANIĞI GÖTÜRÜRSÜN İYİKİ OLMAMIŞIN VATANDAŞLAR KURTARMIŞ PAÇAYI :)))))

yanıt7
yanıt1
...:

16brs kardeş gözü kör olan sensin en soldaki kahverengi tişörtlü bekçiyi görmüyo musun

yanıt0
yanıt0
Anlamsız:

bir baksaydın en son bekçi kaç yılında alınmıştır diye böyle anlamsız bir yazı yazmazdın

yanıt2
yanıt0
hırp:

bekçiyi polisi ayırtedemeyecek göz nizamdan mahrum olan ayrıca düşünce mekanizması duygularıyla bozulmuş senin gibilerin alınmıyor olması isabet olur

yanıt4
yanıt2
mal:

yemin ediyorum gerizekalı bu çocuk

5
0
yanıtYanıtla
krampon giymiş.:

hızlı koşmak için hazırlanmış

3
2
yanıtYanıtla
heyAllahim:

firari adam kendi ayağıyla adliyeye mi gitmiş

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title