Haberler

Hindistan'da Düzenlenen Geleneksel Festivalde Halk Birbirine İnek Dışkısı Fırlatıyor

Güncelleme:

Hindistan'ın bir köyünde düzenlenen geleneksel festivalde yerel halk, köylülere sağlık ve refah getirmesi amacıyla birbirlerine inek dışkısı fırlatıyor.

Hindistan'ın Andhra Pradesh şehrinde bulunan Kairuppala köyünde binlerce insan, Pazartesi günü düzenlenen ve Pidakala Samaram adı verilen etkinlikte birbirlerine inek dışkısı fırlattı.

SAĞLIK VE REFAH GETİRDİĞİNE İNANILIYOR

Her yıl Ugadi adı verilen yeni yıl gününden bir gün sonra düzenlenen geleneksel etkinlikte, ülkede kutsal kabul edilen inek dışkısının halka sağlık ve refah getireceğine inanıldığı için insanlar birbirlerine dışkı fırlatıyor.

PEK ÇOK İNSAN YARALANIYOR

Her yıl pek çok insanın yaralandığı dışkı fırlatma etkinliğinin köye sağlık, refah ve yağmur getireceğine inanan yerel halk, bu sayede ağrı ve çilelerin de ortadan kalkacağına inanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Mola Komik - İlginç Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (14)

yakup baba:

Allah bu salak insanlara akıl versin. bir defasında tuzlada bir tersanede güvenlik olarak çalışırken bir tane hintli ile tanışmıştık. her akşam bizi ziyarete gelirdi, bir kdefasında arkadaşlar et yerken o esnada o da oraya gelmiş ve o esnada hintli adamın gözünden yaş gelmiş. aslında bizim arkadaşların yediği tavukmuş. bu hintli inek yiyorlar sanmış

3
1
yanıtYanıtla
...:

ülkeyi zaten pislik götürüyor . .

4
0
yanıtYanıtla
Fero:

Yine hindistan.... bunların aldığı nefes zarar toplu helak olacaklar

1
1
yanıtYanıtla
Nygma:

Buna ruhun bedenden ayrilip inekle birlestigi an..

2
0
yanıtYanıtla
Kalkanca:

Çok zeki insanlarmış.

1
0
yanıtYanıtla
Ht:

Allah akıl versin

1
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Allah hidayet etsin inşAllah

1
0
yanıtYanıtla
Egitimsiz insanlar:

Gerci bunlarin egitimlileride mal. Hindular kadar pis bir insan toplulugu gormedim

0
0
yanıtYanıtla
Samuray:

Müslüman olduğumuza ne kadar şükretsek azdır hamd olsun alemlerin RABBİNE hamd olsun alemlerin sahibine

0
0
yanıtYanıtla
fb li:

adamlar inek fiskisi firlatiyor niye biliyormusunuz orada inege tapiyorlar bizse adamlarin taptigi inegi kesip adana kebap yapiyoruz kofte yapiyoruz herbi yemek yapiyoruz onun icin hinfular muslumani sevmezler yasasin bumbar yasasin iskembe corbasive tum kebap cesitlerive lahmacun ohhhhh

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title