Haberler

HDP'den Erdem Gül Açıklaması: CHP'nin Adayını Destekliyoruz

Güncelleme:

HDP Sözcüsü Saruhan Oluç, CHP'nin Adalar Belediye Başkan adayı eski Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ü destekleyeceklerini açıkladı.

HDP Sözcüsü Saruhan Oluç, Cumhuriyet Halk Partisinin Adalar Belediye Başkan adayı eski Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül'ü destekleyeceklerini açıkladı.

T24'ten Şirin Payzın'ın sorularını yanıtlayan HDP Sözcüsü Saruhan Oluç, 31 Mart't ayapılacak yerel seçimlerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"DEMOKRASİ İÇİN FEDEKARLIK YAPTIK"

Seçimleri "Yerel değil, genel bir demokrasi referandumu" olarak nitelendiren HDP'li Oluç, 3 büyükşehirde aday gösterilmemesiyle ilgili "Bizim için kolay alınmış bir karar değil ama bu fedakârlığı yaparak bütün Türkiye'nin partisi olduğumuzu ve demokrasiye olan inancımızı göstereceğiz. İstesek aday çıkarırdık ama gün demokrasi için gerekli olanı yapma gün" ifadelerini kullandı.

HDP'den Erdem Gül Açıklaması: CHP'nin Adayını DestekliyoruzHDP Sözcüsü Saruhan Oluç

"AK PARTİ'NİN YÜZDE 10'LUK OYU HDP'YE KAYACAK" İDDİASI

Doğu ve Güneydoğu'da AK Parti'den HDP'ye yüzde 10'luk bir oy kayması olacağı iddiasında bulunan Oluç'a göre, Kars'ta aday gösterdikleri Ayhan Bilgen'in de CHP'li seçmenden destek görecek.

CHP'NİN ADAYI ERDEM GÜL'Ü DESTEKLEME KARARI

CHP'nin İstanbul'un Adalar ilçesi için aday gösterdiği gazeteci Erdem Gül'ü desteklediklerini söyleyen HDP Sözcüsü Saruhan Oluç, bazı tahminlerin aksine Erdem Gül'ün şansının yüksek olduğunu belirterek "Göreceksiniz adada yaşayanlar Erdem'i çok sevecekler." dedi.

HDP'den Erdem Gül Açıklaması: CHP'nin Adayını DestekliyoruzCHP Adalar Belediye Başkan Adayı Erdem Gül

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Saruhan Oluç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title