Haberler

Hazine Müsteşarı Çanakçı'ya Sigortacılık Jüri Özel Ödülü

Active Academy Tarafından Bu Yıl İlki Düzenlenen Sigorta Zirvesi'nde Sigortacılık Ödülleri de Sahiplerini Buldu. Üç Sigorta Firmasına 'Yenilikçi Şirket', Beş Sigorta Firmasına İse "Kurumsal Sosyal Sorumluluk' Ödülleri Verilen Zirve'de Sigorta Sektörüne Katkılarından Dolayı, Hazine Müsteşarı Halil İbrahim Çanakcı'ya da Jüri Özel Ödülü Sunuldu.

Active Academy tarafından bu yıl ilki düzenlenen Sigorta Zirvesi'nde Sigortacılık ödülleri de sahiplerini buldu. Üç Sigorta firmasına "Yenilikçi Şirket', beş sigorta firmasına ise "Kurumsal Sosyal Sorumluluk' ödülleri verilen Zirve'de sigorta sektörüne katkılarından dolayı, Hazine Müsteşarı Halil İbrahim Çanakcı'ya da Jüri Özel Ödülü sunuldu.

1. Sigorta Zirvesi'nde gerçekleştirilen Sigortacılık ödülünü almaya hak kazananlar ödüllerini Devlet Bakanı Mehmet Şimşek'in elinden aldı. Sigortacılık ödüllerinde Yenilikçi Şirket Ödülü'ne, "Parça Tedarik Projesi" ile Anadolu Sigorta, "Kullandıkça Öde Kasko Kampanyası Projesi" ile Aviva Sigorta ve "Cinfikir Kutusu Projesi" ile Eureko Sigorta layık görüldü. Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü'ne de, "Arka Koltukta Oturan Çocuklar Projesi" ile Axa Oyak Sigorta, "Yangın ve Deprem Eğitim Merkezi Projesi" ile Aksigorta, "Nevşehir/Sobessos Kazısı ve Fethiye Müzesi Eser Tanzimi Projesi" ile Koç Allianz, "Bireysel Emeklilik ve Sigorta Akademisi Projesi" ile Yapı Kredi Emeklilik ve "VakıfBank Güneş Sigorta Spor Kulübü Projesi" ile Güneş Sigorta hak kazandı.

Jüri Özel Ödülü'ne ise sigorta sektörünün uluslararası standartlarda bir altyapıya kavuşturması ve uzun süredir yaşanan yasal boşluğun giderilmesini sağlayan Sigortacılık Kanunu'nun hazırlanması ve yürürlüğe girmesi için sarf ettiği çabalardan dolayı, Hazine Müsteşarı Halil İbrahim Çanakcı layık görüldü. (ANKA)

(DG/NB/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title