Haberler

Havalimanı Personeline Hakaretler Eden Funda Esenç'e Soruşturma Açıldı

Güncelleme:

İstanbul Havalimanı'nda özel bir hava yolu şirketinin İstanbul-Bodrum tarifeli seferinin gecikmesi nedeniyle çıkan tartışmada, görevliye ağır hakaretlerde bulunan Funda Esenç isimli kadın yolcu hakkında Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı herhangi bir şikayet beklemeden, re'sen soruşturma başlattı.

İstanbul Havalimanı'nda özel bir hava yolu şirketinin İstanbul- Bodrum tarifeli seferinin gecikmesi nedeniyle çıkan tartışmada, görevliye ağır hakaretlerde bulunan Funda Esenç isimli kadın yolcu hakkında Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı re'sen, yani herhangi bir şikayet beklemeden soruşturma başlattı.

ESENÇ ŞÜPHELİ SIFATIYLA İFADE VERECEK

Esenç hakkındaki soruşturmanın 'hakaret' suçu kapsamında başlatıldığı öğrenildi. Hakarete uğrayan Çelebi yer hizmetleri şirketi personeli T.S'nin de Pazartesi günü savcılığa suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. T.S'nin soruşturma kapsamında Pazartesi günü ifadesi alınması beklenirken, şüpheli Funda Esenç'in de önümüzdeki günlerde şüpheli sıfatıyla ifadesinin alınması bekleniyor.

KAMERA KAYITLARI İNCELENECEK

Soruşturmayı başlatan Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı gerek sosyal medya gerekse havalimanı güvenlik kamera kayıtlarının temin edilmesine karar verdi.

İlgili Haberler
500

Yorumlar (38)

Zzzz:

Tipik laik cumhuriyet kadını

26
21
yanıtYanıtla
Ekonomi batıyor s.o.s vereli çok oldu:

Türk lirası son 25 günde yüzde altı değer kaybetti kimseden ses yok abidik kubidik her şeye tepki gırla.

13
16
yanıtYanıtla
Mesut:

Hepsinie verelim tepkiyi. Neden seçim yapalım ki bunların arasında

yanıt3
yanıt1
Xery:

Psikopat avcısı Allah bilir güzelim memleketimin o köşkü. Yapmak için nasılda doğa katliamı yapılmıştır heryer beton oluyor buğday tarlaları toki konutları oldu kıtlık olsun o zaman bu millet anlayacak

yanıt0
yanıt0
İzlemeyin zaman önemli şey:

Ömür boyu uçak bileti vermemeleri lazım sadece o firma değil

24
2
yanıtYanıtla
Tissss:

Yohhhh yaaaa.... cmk tck yı oku biii. Anayasayı oku... tam cahilsinnnn

yanıt0
yanıt1
Realist:

Bu afra tafrayı artisliği havayı İsviçrede Zürich havalimanın da yap bakalım.. Sen kimsin be kadın derler.. Alışmış insanları Maaşa göre sınıflandırmayı..Bu Kadını bu şekilde konuşturan Bizim ülkemizin sistemsizliğidir...Nokta..!!!

23
1
yanıtYanıtla
Gidiş geliş ulaşımı berbat Asap bozuyor:

Ne kadar taraflı yorum yapanlar var Kemal Kılıçdaroğlu na yumruk atan mensup bile ceza almaz iken neredeyse bu hanımefendi nin asılmasını isteyecekler.

13
11
yanıtYanıtla
vatansever:

ben bağıran kadından çok o çevrede sessiz kalıp haksızlığa müdahale etmeyen insanlara kızıyorum. Biz duyarsız olduk sokakda kavga oluyor taciz oluyor kimse ses çıkarmıyor mal mal bakıyor film izler gibi izliyor ne olursa olsun haklı gördüğüm insanı savunuyor kavga edeni ayırıyorum. bananeci olmayın bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı olmayın o yılan bir gün gelir sizi sokar

20
0
yanıtYanıtla
GHOST:

BU KADINA OTOBÜS FİRMALARIDA BİLET SATMASIN:) FUNDA ESENÇ HANIM BENCE SEN BİR ŞİŞME BOT AL İÇİNE ATLA DENİZE AÇIL EGEDEN DOĞRU YAVAŞTAN YAVAŞTAN GEL HEE BOĞAZADA Kİ AKINTILARA DİKKAT ET SONRA BOTUNLA BERABER MİKANOSA KADAR GİDERSİN HAHAHA

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title